banner24
banner25

LGS Şampiyonu çıkaran Gaziemir Çözüm Kurs’tan YKS başarısı

YKS sınav sonuçları açıklandı. Üniversite sınavına pandemi nedeniyle çoğunlukla online olarak hazırlanan öğrenciler aldıkları puanların ardından bir hafta sonra tercih heyecanı yaşayacak.

LGS Şampiyonu çıkaran Gaziemir Çözüm Kurs’tan YKS başarısı

YKS sınav sonuçları açıklandı. Üniversite sınavına pandemi nedeniyle çoğunlukla online olarak hazırlanan öğrenciler aldıkları puanların ardından bir hafta sonra tercih heyecanı yaşayacak.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:08
LGS Şampiyonu çıkaran Gaziemir Çözüm Kurs’tan YKS başarısı

2021 yılında LGS şampiyonu çıkaran İzmir’in başarılı eğitim kurumu Gaziemir Çözüm Kurs’ta YKS sınavında iyi sonuçlar alan öğrenciler için plaket ve pasta töreni yapıldı. Öğrencilerin aldıkları puanlarla sevinçleri gözlerinden okunurken kurs öğretmenleri ve ailelerde öğrencileri yalnız bırakmadı.

YKS sınavında Türkiye 363.’sü olan eşit ağırlık öğrencisi Nidanur Koç, “Her zaman düzenli çalışan bir öğrenciyim. Düzenli ve mantıklı bir çalışmayla sınavda başarılı oldum. Pandemi beni olumlu etkiledi. Dışarı çıkmayı seven biri değilim. Evde olmak benim avantajım oldu. Boğaziçi Psikoloji bölümünü düşünüyorum. Pandemi nedeniyle çok dışarı çıkamadık ama deşarj olmak için evde film ya da dizi izledim. Ailem ve öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi.

YKS sınavında Türkiye 3694.’sü olan sayısal öğrencisi Yasin Çiçek, “Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni düşünüyorum. Genelde evde hazırlandım sınava. Son haftalarda yoğun birebir dersler aldım. Online hazırlandım aslında sınava. 9. Sınıftan beri sınava hazırlanıyordum. Sadece son yıl çalışarak bu sonucu almadım. Son yılda hergün düzenli çalıştım. Ders saatlerimin dışında arkadaşlarımla her hafta mutlaka sosyal faaliyetlere zaman ayırdım. Aileme, Çözüm Eğitim Kurumlarına ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çözüm Gaziemir Kurs Yöneticisi Neslihan Kabaroğlu, “Çocuklarımızın ve bizim emeğimizin karşılığını aldığını görmek gerçekten çok mutlu edici. Bundan sonraki süreçlerinde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Üniversite hayatlarında kolaylıklar diliyorum”

Çözüm Gaziemir Kurs Lise Bölüm Yöneticisi Cüneyt Karakuş, “Bizim için gurur verici bir durum. Öğrencilerimizin bütün bir yıl pandemiye rağmen bu başarıyı göstermesi bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonraki kariyer hayatlarında aynı başarıyı devam ettireceklerini umuyoruz. Onlarca öğrencimiz çok iyi puanlar aldı. Sınavdaki başarıları kadar bizim için yerleşim oranı da çok önemli. Çünkü bir hafta sonra öğrencilerin üniversite tercih heyecanı başlayacak. Öğrencilerimizin istedikleri yere yerleşmeleri çok daha önemli. Öğrencinin aldığı puan kadar doğru tercih yapıp istediği bölüme yerleşmesine önem veriyoruz” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 31.07.2021 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.