banner24
banner25

Kadın Girişimcinin ‘Güzel’ Başarısı

Central Life Güzellik Merkezleri Genel Müdürü Tuğçe Kılınç, 6 yıl önce bankalardan çektiği kredi ile başladığı iş hayatında 6 şubeye ulaştı.

Kadın Girişimcinin ‘Güzel’ Başarısı

Central Life Güzellik Merkezleri Genel Müdürü Tuğçe Kılınç, 6 yıl önce bankalardan çektiği kredi ile başladığı iş hayatında 6 şubeye ulaştı.

21 Nisan 2021 Çarşamba 10:29
Kadın Girişimcinin ‘Güzel’ Başarısı

Başarısı İzmir’in dışına taşan Kılınç, İzmir’de yer alan 4 şube dışında İstanbul’da 2 şube açtı. Kadınlara girişimcilikte cesur olmalarını tavsiye eden Kılınç, sevdiğiniz işi cesurca yapın tavsiyesinde bulundu.

Çok küçük sermaye ile yola çıktığını anlatan Kılınç, “Bankalardan çektiğimiz küçük bir sermayeyle başladık. 6 şubeye ulaştık. İşi bilmek gerekiyor. Yenilikleri takip etmek gerekiyor. Biz hep müşterinin istediğini yapmaya çalıştık. Müşteri memnuniyeti çok önemli. Bir kişi on kişiyi getiriyor. Kadınlarımız isterse her şeyi başarabilirler. Cesur ve girişimci olmak çok önemli. Biz işimizi severek yapıyoruz. 6 şubemizin yer aldığı yerler dışında yeni yerlerde hedeflerimiz arasında. Yoğun talep alıyoruz”

Faaliyetleri hakkında bilgi veren Kılınç, “Biz burada kaş yapıyoruz. Dünyaca ünlü markalarla çalışıyoruz. Kirpik, tırnak, lazer epilasyon, cilt bakımı, akne tedavisi, zayıflama, selülit tedavi, yağ yakma gibi hizmetlerimiz var.”

Erkeklerin de artık bakımına özen gösterdiğini aktaran Kılınç, “Genelde müşterilerimizin eşleri ya da oğulları da bizi tercih ediyor. Epilasyon ve kaş için bize geliyorlar. Cilt için gelenler var. Artık erkeklerde bakımlı olmaya özen gösteriyor. Önceki yıllara göre erkeklerin talebi yüzde yüz arttı. Bir kadın kendine ne kadar dikkat ediyorsa artık erkeklerde dikkat ediyor” şeklinde konuştu.

Hijyen koşullarına azami özen gösterdiklerini ve yeniden açılmayı talep ettiklerini belirten Kılınç, “Son alınan karar gereği 17 Mayıs’a kadar kapalıyız. Biz güzellik merkezleri olarak hijyene en çok dikkat eden kurumlardanız. HES kodu soruyoruz. Müşterilerimiz yanlarında tanıdık getiremiyorlar. Sedye örtülerimiz, başlıklarımız tek kullanımlık. Sterilizasyon konusuna çok dikkat ediyoruz. Ozon ile buharlı temizlik yapıyoruz. Her şeye dikkat ediyoruz. Son kararla biz kapatıldık. Kuaförler açık. Biz kapalıyız. Kardeş sektörümüz kuaförler açık. Polikliniklerde yer alan güzellik bölümleri açık. Aynı işi yaptığımız kardeş sektörler açık. Müşterilerimizden yoğun talep alıyoruz. Müşterilerimiz bir an önce açılmamızı bekliyorlar. Biz tekrar işimizin başına dönmek istiyoruz. Tedbirlere azami özen gösteriyoruz ve açılmayı talep ediyoruz” dedi.

Central Life Güzellik Merkezleri Karşıyaka’da 3 şube, Buca, Ümraniye ve Kadıköy’de yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.