banner24
banner25

İzmirliler Sakiler'le doyasıya eğlendi

Son günlerin en popüler grubu 'Sakiler', Sır & En Velo'da İzmirli sevenleriyle buluştu.

İzmirliler Sakiler'le doyasıya eğlendi

Son günlerin en popüler grubu 'Sakiler', Sır & En Velo'da İzmirli sevenleriyle buluştu.

17 Aralık 2021 Cuma 13:27
İzmirliler Sakiler'le doyasıya eğlendi
Yenilenen konsepti ile Sır & En Velo, Sakiler'i ağırladı. Seçkin bir kitlenin izlediği gecede mekanın lezzetleri ve Sakiler'in eğlenceli sahnesi İzmir'e damga vurdu.
Mekanın başarılı işletmecilerinden Görkem Bozkır, "İzmir’de lezzetli eğlenceyi yeniden hayata geçirdiğimiz Sır & En Velo’da kaliteyi ve güveni Sakiler ile yeniden vurguladık. Herkesin mutlu ayrıldığı bu güzel geceye katılan herkese çok teşekkür ederiz."
İzmir'in en nezih mekanlarından Sır & En Velo'da müzik ziyafeti sunan Sakiler, samimi ve içten sahnesiyle İzmirlilere eğlence dolu bir gece yaşattı. Dünyadan Uzak, Aşığın Kaderi, Ayyaş, Ölürüm Hasretinle başta olmak üzere birçok sevilen şarkıyı seslendiren grup, "Son 4 aydır çok güzel konserler veriyoruz. Hayatımızda herşey çok güzel gidiyor. Yeni şarkımız 'Ölürüm Hasretinle' ile herkesin bir hatırası var. Bizde arabesk yapalım dedik" şeklinde konuştu.
Sakiler Grubunun seslendirdiği 'Ölürüm Hasretinle' şarkısı kısa sürede 2,1 milyon izlenmeye ulaştı. Başarılı grubun 'Aşığın Kaderi' şarkısı 17 milyon izlenirken dillerden düşmeyen 'Dünyadan Uzak' şarkısı ise tam 73 milyon izlenmeye ulaştı.
Son Güncelleme: 17.12.2021 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.