banner24
banner25

İzmir Şanlıurfa Federasyonu’nda Mızraklı güven tazeledi

İzmir Şanlıurfa Federasyonu olağanüstü genel kurulu yapıldı.

İzmir Şanlıurfa Federasyonu’nda Mızraklı güven tazeledi

İzmir Şanlıurfa Federasyonu olağanüstü genel kurulu yapıldı.

17 Temmuz 2021 Cumartesi 11:34
İzmir Şanlıurfa Federasyonu’nda Mızraklı güven tazeledi

Olağanüstü genel kurul sonrası Ferit Mızraklı yeniden Federasyon Başkanı seçildi.

İzmir Bayraklı Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurula çok sayıda İzmir ve Şanlıurfalı vatandaş katıldı. Siyaset ve STK temsilcileri de genel kurulda Urfalı dostlarını yalnız bırakmadı.

Genel Kurula CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Yeniden başkan seçilen Mızraklı, ailesine, yönetim kuruluna, federasyon delegelerine, milletvekillerine, belediye başkanlarına, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi temsilcilerine, hukuk, siyaset, sanat, spor ve medya dünyasındaki tüm Urfa dostlarına teşekkür etti.

Şanlıurfalıları biraya getiren genel kurul sonrası davetlilere Ali Öncel’in katkılarıyla hazırlanan lezzetli çiğköfteler ikram edildi. Gecede sahne alan sıra gecesi ekibi ve Mehmet Genç davetlilere keyifli bir akşam geçirtti. İzmir’de Urfa Rüzgarı estiren sıra gecesi ekibi ve lezzetli çiğköfteler davetlilerden tam not aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.