banner24
banner25

İzmir Mekan Rehberi’nden Yardım Çağrısı

İzmir Mekan Rehberi’nden Yardım Çağrısı

03 Ağustos 2021 Salı 10:54
İzmir Mekan Rehberi’nden Yardım Çağrısı

İzmir’in önde gelen dijital platformu İzmir Mekan Rehberi, tüm Türkiye’yi saran orman yangınları için kolları sıvadı. İzmir genelinde yangın bölgesi ihtiyaçlarını karşılamak adına yardım toplamaya başlayan platform, toplanan tüm yardımları en geç perşembe yola çıkacağını belirtti.

Başta Antalya Manavgat ve Marmaris olmak üzere Türkiye’nin pek çok noktasında başlayıp yerleşim yerlerine kadar ulaşan ve binlerce orman canlısının hayatını kaybetmesine sebep olan yangınların söndürülmesinde ihtiyaç olan malzemelerin tedariği için İzmir halkı da harekete geçti. İzmir’in en güçlü dijital platformlarından İzmir Mekan Rehberi, bağlı olduğu Grafiket Adworks Reklam Ajansı ve Magazin İzmir Dergisi ile başlattığı yardım kampanyası ile örnek bir işe imza attı. Yangın bölgelerinde en çok ihtiyaç duyulan yanmaz ayakkabı, eldiven, kıyafet, yanık kremi, duman koruyucu maske, soğutucu ve birçok ürün için düğmeye basan İzmir Mekan Rehberi, İzmir ve çevre illerden gelen yardımlar ile yangın bölgelerine derman olmaya çalışacak. En geç perşembe günü hareket edecek araçlar için tedarik zinciri her geçen gün büyüyen marka temsilcileri, İzmir halkının gücünü yanlarında hissederek yaşanan bu facianın etkilerini bir nebze olsun azaltmak için var gücüyle çalışacaklarını belirtti. İhtiyaç listesini instagram hesabından paylaşan İzmir Mekan Rehberi, Bayraklı’daki toplama alanına gelen yardım paketlerini kabul ediyor. Marka ayrıca satın alma gerçekleştiremeyen vatandaşlar için hesap numaralarını da paylaştı. Telefon: 0535 338 08 92Adres: Adalet Mahallesi Ozan Abay Caddesi No:50 Bayraklı/İzmir (Atersan)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.