banner24
banner25

İkiyüzlü Kebap’la Aynı Anda Kebap ve Et Lezzeti Kebapçı Mustafa'da

‘İki Yüzlü Kebabı’yla İzmirlilerin ilgi odağı haline gelen Kebapçı Mustafa'da birbirinden lezzetli kebaplar, ciğerler, köfteler ve lahmacunlar parmak ısırtıyor.

İkiyüzlü Kebap’la Aynı Anda Kebap ve Et Lezzeti Kebapçı Mustafa'da

‘İki Yüzlü Kebabı’yla İzmirlilerin ilgi odağı haline gelen Kebapçı Mustafa'da birbirinden lezzetli kebaplar, ciğerler, köfteler ve lahmacunlar parmak ısırtıyor.

21 Ekim 2020 Çarşamba 15:46
İkiyüzlü Kebap’la Aynı Anda Kebap ve Et Lezzeti Kebapçı Mustafa'da

İzmir Karabağlar Eserkent’te bulunan bu lezzet durağında kebaplar, ciğerler, lahmacunlar, tatlılar, şalgamlar bulunuyor.

Birbirinden lezzetli kebapları İzmirlilerle buluşturan Kebapçı Mustafa Genel Müdürü Mustafa Özçelik, “En çok satan ürünlerimizin başında ‘İki Yüzlü Kebap’ geliyor. Daha sonra Paşa Sarma, Saray Kebabı ve ciğerimiz çok tercih ediliyor. Ayrıca Adana’dan gelen taptaze şalgamımız, kendi imalatımız Billuriye tatlımızla müşterilerimize lezzet şöleni sunuyoruz. Antep usulü lahmacunumuz da çok beğeniliyor. Kısa sürede İzmirlilerin sevgisini kazandık” dedi.

ETLE KEBABI AYNI ANDA YİYEBİLİYORSUNUZ

İki Yüzlü Kebap’la ilgili bilgi veren Özçelik, “ Bir tarafı kebap bir tarafı etle yapılan iki yüzlü kebap, lezzet olarak çok beğeniliyor. Adana kebabının içine sarımsak, maydanoz, çarliston biber, zırhla çekilmiş kıyma koyuyoruz. Kebabın bir tarafında et bir tarafında kıyma oluyor. Kuzu eti kullanıyoruz. Etle kebabı aynı anda yiyebiliyorsunuz.” şeklinde konuştu.

En çok tercih edilen başka bir kebap olan Saray Kebabı hakkında bilgi veren Özçelik, “Közlenmiş patlıcan, biber, kapya biber, çedar peyniri ve baharatlar ilave ediyoruz. Üzerine tereyağ ekliyoruz. Közlenmiş patlıcan lezzet katıyor. Sonra lavaşa sarıp ızgarada pişiriyoruz. Zengin içeriğiyle lezzetiyle beğeniliyor.” dedi.

Paşa Sarma ile ilgili açıklama yapan Özçelik, bifteği ince biçimde dövdüklerini ve içine çedar peyniri koyduklarını söyledi.

LAHMACUNUN ÇITIRLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Lahmacunlarının lezzetli olduğunu vurgulayan Özçelik, “Antep usulü lahmacun yapıyoruz. Eti de bol sarımsağı da var.Lahmacunda hamurun çıtırlığı çok önemli.Kuzu ciğerde, kanatta, kasap köftede iddialıyız. Adana’dan şalgam geliyor. İçinde havucu var. Havucumuz şalgamla beraber taze taze yeniyor.” dedi.

KEBAP SONRASI İÇİLEN ÇAYA BİLE DİKKAT EDİYORUZ

Kebap sonrası güzel bir çay çok önemli. İstediğiniz kadar lezzetli kebaplar tadın. Daha sonra size sunulan çay çok önemli. Kebap sonrası içtiğiniz kötü bir çay yediğiniz kebabın lezzetini bitirir. Biz bu yüzden ikram ettiğimiz çaya kadar tüm detayları düşünüyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 21.10.2020 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.