banner24
banner25

Hücre yenileyicilerle gelen büyük değişim

Hücre yenileyecileri kendisi de kullanarak 2 ayda 16 kilo verdiğini söyleyen Eğitmen Ezgi Hatipoğlu, hücre yenileyici ürünlerle tanıştıktan sonra bu konuda insanlara faydalı olmaya karar verdi.

Hücre yenileyicilerle gelen büyük değişim

Hücre yenileyecileri kendisi de kullanarak 2 ayda 16 kilo verdiğini söyleyen Eğitmen Ezgi Hatipoğlu, hücre yenileyici ürünlerle tanıştıktan sonra bu konuda insanlara faydalı olmaya karar verdi.

25 Şubat 2022 Cuma 09:12
Hücre yenileyicilerle gelen büyük değişim
Yaklaşık 2 yıldır birçok kişinin ürünleri kullanmasını sağlayan Hatioğlu, hasta ya da kilolu olmasanız bile hücre yenileyici ürünleri sağlığa yatırım olarak tanımlıyor.
2 AYDA 16 KİLO VERDİM
Hücre yenileyiciler hakkında bilgi veren Ezgi Hatipoğlu, “Ürünleri kullanıp metabolizma ile ilgili olarak bir ayda ya da iki ayda ciddi sonuç alanlar var.Zaten kendi sosyal medya sayfalarımda kişilerin değişimlerini paylaşıyoruz. 2 yılda yüzlerce insanın yaşamını daha sağlıklı hale getirmesine yardımcı olduk. Bu ürünleri bende kullanıyorum. 2 yıl önce 2 ayda 16 kilo verdim. 2 yıldır bu ürünleri kullanıyorum. O günden beri insanlara destek olmaya, yardımcı olmaya çalışıyorum. Hasta ya da kilolu olmasınız da sağlığınıza yatırım için bu ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.
HÜCRE YENİLEYECİLER SADECE KİLO VERMEK İÇİN KULLANILMIYOR
“Hücre yenileyicileri kullananlarda güzel değişiklikler oluyor. Ürünler yurtdışından geliyor. Tamamen doğal ürünlerdir. Çocuklar da kullanıyor. Ayak tırnağımızdan saçımızın teline kadar yenileme sürecine giriyoruz. Sadece kilo vermekle ilgili değil. Çoğu rahatsızlıklar kilo ile bağlantılı olduğu için kilo vermek çok önemli. Bu ürünleri sağlığımız için yatırım olarak düşünebiliriz. Kullanmaya başlayınca 1 hafta 10 gün içinde etkisini görmeye başlıyorsunuz. Sıvı, toz, kapsül şeklinde ürünler var. Sabahları yataktan zor kalkanlarda bile 10 gün içinde etkiler görülmeye başlanıyor. Sadece zayıflama ürünleri değil. Zayıflama etkilerinden biri sadece. Vücuttaki tüm kimyasalların atılmasını sağlayan ürünlerdir. Onarıma geçiren ürünlerdir. Yiyecekleri hayatınızdan çıkarmıyorsunuz minimuma indiriyorsunuz. Kendimden örnek vereyim. Yiyerek, hücre yenileyiciler programına uyarak yağlardan uzaklaşıyorsunuz. Sıkılaşma sağlanıyor. Bu ürünler kullanılırken herşeyden kararınca yenilebiliyor. Ürünleri kullanınca iştah kapanmıyor yemeniz gerken kadar yiyeceklerinizi yiyorsunuz. Önemli olan kişiye özel programa sadık kalabilmek. Hücre yenileyiciler sayesinde doğal ve sağlıklı yaşayabiliyorsunuz. Sadece kilo olarak algılanmamalı. Çocuklarda da kullanılabiliyor.Bu ürünler rahatsızlıkların daha kolay atlatılması için takviye oluyor.”
ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ
“Boyunuz, kilonuz ve sağlık durumunuza göre programlar oluşturuyoruz. Ücretsiz danışmanlığınızı ürünleri kullandığınız sürece devam ediyoruz. Özellikle kadın kullanıcılar motiveye ihtiyaç duyabiliyor. Her zaman iletişim halinde oluyoruz. Hücrelerimizi yeniliyor. Kilolu olmanın birçok sıkıntısı var. Vücudun yenilenmesi ve onarılmasına faydalı oluyor. Kişiye özel setler halinde veriyoruz. Cilt üzerine de ürünlerimiz var. Sıvı, toz ve kapsül şeklinde kullanılıyor. Hareket olmadan sadece aç kalarak kilo verilmez. Hücre yenileyicilerini kullanımını bitirince tekrar kilo alımı yiyeceklere dikkat etmenizle ilgili olarak değişiyor. Yeterince yiyen kişiler kilousunu koruyor. Şeker hastalığı, tansiyon, kalp, eklem ağrıları gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğini söyleyenler kullanıcılarımız var. Rahatsızlıklarına iyi geldiğini söyleyen kullanıcılarımızın oranı yüzde 60-70 oranında seyrediyor.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.