banner24
banner25

Güneydoğu’da Yıldız Tilbe fırtınası

Sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe, 4 Kasım’da Gaziantep’te hayranlarıyla buluşacak.

Güneydoğu’da Yıldız Tilbe fırtınası

Sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe, 4 Kasım’da Gaziantep’te hayranlarıyla buluşacak.

13 Ekim 2022 Perşembe 11:45
Güneydoğu’da Yıldız Tilbe fırtınası

FGD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güney Dağdeviren’in organizasyonuyla bir dizi konserler verecek olan ünlü sanatçı, ilk olarak Adana’da, ardından Gaziantep ve Mardin’de seslendireceği şarkılarla fırtınalar estirecek.

Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Yıldız Tilbe, FGD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güney Dağdeviren’in organizasyonuyla Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir dizi konser verecek.

4 KASIM’DA GAZİANTEP’TE

Şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 4 Kasım’da GAÜN Mâvera Açıkhava Sahnesinde müzikseverler ile buluşacak. Güney Dağdeviren imzasıyla hayranlarıyla buluşacak olan ünlü şarkıcı sevilen şarkılarını onlar için söyleyecek.

HAYRANLARINA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATACAK

Şarkılarıyla olduğu kadar bir an olsun düşmeyen enerjisi ve kendine has sahne performansı ile konserlerinde müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Yıldız Tilbe, sevilen şarkılarını ilk olarak 2 Kasım’da Adana Çukurova Üniversitesi Açık Hava Sahnesinde hayranları için seslendirecek. Ünlü şarkıcı 4 Kasım’da GAÜN Mâvera Açıkhava Sahnesinde, 6 Kasım tarihinde de Mardin Artuklu Kapalı Spor Salonunda
hayranlarıyla buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.