banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Gaziemir Kızılay’da Dinçel, güven tazeledi

Türk Kızılay Gaziemir Şubesi olağan genel kurulunda Davut Dinçel ve listesi yeniden seçildi.

Gaziemir Kızılay’da Dinçel, güven tazeledi

Türk Kızılay Gaziemir Şubesi olağan genel kurulunda Davut Dinçel ve listesi yeniden seçildi.

16 Şubat 2022 Çarşamba 12:46
Gaziemir Kızılay’da Dinçel, güven tazeledi

Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Gaziemir Kızılay, 2020 yılı şube performans değerlendirme sonuçlarına göre bağış kategorisinde Türkiye 2.'si olmuştu. Şenlik havasında geçen genel kurula Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ve Kızılay Şube Başkanları ve çalışanları, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.


Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Metin Taşkın Konferans Salonu’nda gerçekleşen Türk Kızılay Gaziemir Şubesi Olağan Genel Kurul’unda seçilen yeni yönetim kurulunda; Davut Dinçel, Mahmut Taymaz, Rüshan Tolun, Fatih Temel, Abdürrahim Çelik, Erdil Ender Oto ve Suphi Özlahlan yer aldı.


Genel Kurul’da konuşma yapan Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, 3 yılda bütçelerini 100 bin liradan 3 milyon liraya çıkardıklarının altını çizerken emeği geçen herkese teşekkür etti.
Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış’ta 15 şube 4 temsilcilikle İzmir’de faaliyet gösterdiklerini söylerken tüm İzmir Şubeleri ve Gaziemir’in Türkiye geneli şubeler arası performans kriterlerinde üst sıralarda yer aldığını ifade etti.

Son Güncelleme: 16.02.2022 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.