banner24
banner25

Foça denizden gelen misafirlerine 'Hoşgeldiniz' dedi

İzmir'de kent merkezinden Foça ilçesine bu sezonun ilk kez gemi seferi düzenlendi.

Foça denizden gelen misafirlerine 'Hoşgeldiniz' dedi

İzmir'de kent merkezinden Foça ilçesine bu sezonun ilk kez gemi seferi düzenlendi.

26 Haziran 2017 Pazartesi 15:09
Foça denizden gelen misafirlerine 'Hoşgeldiniz' dedi

İzmir'de kent merkezinden Foça ilçesine bu sezonun ilk gemi seferi düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzdeniz şirketi tarafından gerçekleştirilen İzmir-Foça gemi seferlerinin ilki bugün gerçekleşti. 'Cengiz Kocatoros' adlı gemiyle yapılan sefer ile 2017 sezonunun ilk seferi gerçekleşmiş oldu. 'Cengiz Kocatoros' adlı gemi, Karşıyaka ve Konak iskelelerinden aldığı 150 yolcuyu, sabah saatlerinde Foça Limanı'na ulaştırdı.

İzmir ile Foça arasında düzenlenen deniz seferlerinin üçüncü sezonunun başlangıcından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Düzenlenen bu deniz seferleri, Foça ekonomisi ve tanınırlığına olumlu katkı sağlıyor. 'Denizci kenti Foça' olarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na çok teşekkür ediyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Tüm vatandaşları Foça'ya davet eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Keyifli bir deniz yolculuğu sonrası ilçemizin benzersiz güzelliklerini yaşama şansı bulacaklar. İzdeniz çalışanlarına da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

HAFTA SONU TATİLİNDE FOÇA'YA

Hafta sonu tatillerini Foça'da geçirmek isteyen İzmirliler için Cumartesi ve Pazar günleri Konak İskelesi'nden saat 08.20'de, Karşıyaka İskelesi'nden ise saat 08.40'da deniz seferleri düzenlenecek. Foça'dan İzmir'e dönüş seferleri ise sadece saat 18.30'da yapılacak.

Sadece Ramazan Bayramı nedeniyle seferler, 26 ve 27 Haziran günlerinde hafta içi yapılacak. Foça'ya gemiyle seyahat ücretleri ise tam 12 TL, öğrenci 8 TL, öğretmen 10 TL olarak tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.