banner24
banner25

Emrah Kaman, Yüksek Gelirim’le Torbalı’yı güldürdü

Ünlü senarist ve oyuncu Emrah Kaman, Torbalı’da stand up gösterisi yaptı.

Emrah Kaman, Yüksek Gelirim’le Torbalı’yı güldürdü

Ünlü senarist ve oyuncu Emrah Kaman, Torbalı’da stand up gösterisi yaptı.

16 Eylül 2022 Cuma 13:03
Emrah Kaman, Yüksek Gelirim’le Torbalı’yı güldürdü

Torbalıların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Kaman, yazarlık ve oyunculuk anılarından oluşan komik hikayelerini anlattı.


Kariyeri başarılarla dolu Emrah Kaman, 2014 yılın yönetmenliğini Selçuk Aydemir‘in yaptığı “Kardeş Payı” dizisinde Sivas’lı Emrah karakterini canlandırmıştı. Abisi Murat Emre Kaman ile yazarlık kariyerine adım atan ünlü senarist, ‘Yüksek Gelirim’ adlı standup gösterisi ile Türkiye turnesine çıktı. Turne kapsamında Torbalı’da sahne alan ünlü isim, oyunculuk ve yazarlıkta yaşadığı komik anıları izleyicilerle paylaştı.


Gösteri sonrası sponsor firmalarla fotoğraf çektiren Kaman’a etkinliğin ana sponsoru Ege Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Utkucan Bahçıvan, çiçek takdim etti. Kaman hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu ve senarist Kaman; Kardeş Payı, Kaçma Birader, Bana Masal Anlatma, Hadi İnşallah’ta oyuncu olarak görev alırken Kaçma Birader, Kardeş Payı, Hadi İnşallah gibi birçok yapımın senaristi olarak başarılı işlere imza attı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.