banner24
banner25

Dünyanın En Büyük Tavşanı Olamadan Öldü

Dünyanın en büyük tavşanı olmasına kesin gözüyle bakılan 'Simon' adlı tavşan, sahibi ile birlikte İngiltere'den Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitmek üzere bindiği uçakta öldü.

Dünyanın En Büyük Tavşanı Olamadan Öldü

Dünyanın en büyük tavşanı olmasına kesin gözüyle bakılan 'Simon' adlı tavşan, sahibi ile birlikte İngiltere'den Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitmek üzere bindiği uçakta öldü.

28 Nisan 2017 Cuma 09:30
Dünyanın En Büyük Tavşanı Olamadan Öldü

Dünyanın en büyük tavşanı olan 'Darius'un 10 aylık yavrusu olan ve gelecekte dünyanın en büyük tavşanı olmasına kesin gözüyle bakılan 'Simon' adlı tavşan, sahibi ile birlikte İngiltere'den Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitmek üzere bindiği uçakta öldü. Dünyanın en büyük tavşanı olan ve 132 santimetre uzunluğundaki 'Darius'un 10 aylık yavrusu olan ve 1 metre uzunluğunda olduğu belirtilen 'Simon' adlı tavşan, uçakla ABD'ye giderken yolda öldü. Simon adlı tavşan, sahibi ile birlikte İngiltere'den ABD'ye uçuyordu.

UÇUŞ ÖNCESİ VETERİNER KONTROL ETTİ

Dünyanın en büyük tavşan adayı olan 'Simon', uçuşa çıkmadan önce İngiltere'de veteriner tarafından muayene edildi. Uçuş öncesi yapılan muayenede tavşanın tam olarak sağlıklı olduğu belirtiliyor. Tavşanın sahibesi olan Annet Edwards, 10 aylık tavşanı ile birlilkte United Airlines şirketine ait uçakla ABD'ye gitmek üzere havaalanına gitti. 

KARGO BÖLÜMÜNDE YOLCULUK ETTİ

Uçağın kargo bölümüne alınan 'Simon'un öldüğü, uçağın ABD'nin Chicago Havaalanı'na inmesi sonrası ortaya çıktı. Kargo bölümünü kontrol eden görevliler, Simon'un öldüğünü fark etti.

ÖLÜM NEDENİNİN ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ

Tavşanın sahibesi olan Annet Edwards, 'Simon' ile daha önce de bir kaç kez uçakla seyahat ettiğini ve Simon'un bu yolculuklar sırasında herhangi bir rahatsızlık duymadığını dile getirdi. Annet Edwards, tavşanın ölüm nedeninin araştırılmasını istedi.

Yetkililer, İngiltere'den ABD'nin Chicago şehrine yapılan uçuş sırasında herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi. Yetkililer,  dünyanın en büyük tavşanı olmasına kesin gözüyle bakılan 'Simon'un uçağın kargo bölümünde seyahat ettiğini ve tavşanın neden öldüğü konusunda henüz ellerinde net bir bilgi bulunmadığını açıkladı.

United Airlines'ten konuyla ilgili açıklama yapıldı. Şirket sözcüsü yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, kendileriyle yolculuk yapan hayvanların sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Sözcü, konuyu araştırdıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuışö.A 2020-01-30 23:16:02

cAN yÜCEL ŞİİRİNDE ÖYLE DİYOR: SÖVMEDEN OLMUYO.... BAZI ŞEYLERİ NORMAL YOLDAN ANLATIRSINIZ ÖNEMSEMEZLER DİKKATİ ÇEKMEK İÇİN BASARSIN KALAYII,,,, TENCERE TAVA KAZAN NE VARSA