banner24
banner25

Dila Uzun'dan 'Sabahlara Kadar'

Dila Uzun’un “Sabahlara Kadar” isimli teklisi Noah Entertainment etiketiyle tüm digital platformlarda yayında.

Dila Uzun'dan 'Sabahlara Kadar'

Dila Uzun’un “Sabahlara Kadar” isimli teklisi Noah Entertainment etiketiyle tüm digital platformlarda yayında.

03 Aralık 2022 Cumartesi 12:32
Dila Uzun'dan 'Sabahlara Kadar'
Yeni nesil müziğiyle dikkatleri üzerine çeken söz ve besteleriyle olduğu kadar yorumculuğuyla da beğeni toplayan genç şarkıcı Dila Uzun, kendi imzasını taşıyan “Sabahlara Kadar” şarkısıyla bir kez daha müzikseverlerle buluştu. Dila’nın kendine has vokali ve bestesiyle Doğu, Batı sentezinin buluştuğu şarkısının düzenlemesini İlkay Şencan video klibinin yönetmenliğini ise Alişan Günay Yıldırım üstlendi.


Korkusuz ve Cesur Dila!

Genç şarkıcı şarkısıyla ilgili olarak “Sabahlara Kadar” bugüne kadar yazdığım şarkılar arasında iddialı anlatımıyla bana sınırlarımın dışına çıkabileceğimi gösteren bir şarkı oldu. Bundan sonra da müziğimle daha korkusuz ve cesur bir Dila olacak dedi.


DİLA UZUN KİMDİR?
Üsküdar üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümü mezunu olan ve İngiltere University of Worcester’da erasmus yapan genç ve yetenekli sanatçı Dila Uzun, müzik yolculuğuna ilk olarak 19 yaşından beri GarageBand’de alt yapılar oluşturarak üstüne İngilizce sözler yazıp, besteleyip, söyleyerek başladı.

Febyo Taşel‘in Ev Yapımı Müzik albümünde yer alan Tual’in “Tiryakinim” adlı şarkısını yeniden yorumlayan, Emrah Karaduman ile yaptığı feat çalışması “Güllerim Soldu” ve “Kovala” isimli filmin soundtrack çalışmasında Sansar Salvo ile yaptığı şarkıyla da beğeni toplayan Dila Uzun, geçtiğimiz yıl “İlkbahar” ve “Uyku” isimli teklilerini yayınlamış ve müzikseverlerin dikkatini çekmişti.
Son Güncelleme: 03.12.2022 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.