banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Dalış Meraklıları İçin National Geographic Lisanslı Tesis

Bodrum Yalıçiftlik bölgesinde yer alan, mavi bayrağa sahip koyları ve etrafını çevreleyen çam ormanları ile mavi ve yeşili kucaklayan Sea Garden Resort, su altı meraklılarının yeni cazibe merkezi olmaya aday.

Dalış Meraklıları İçin National Geographic Lisanslı Tesis

Bodrum Yalıçiftlik bölgesinde yer alan, mavi bayrağa sahip koyları ve etrafını çevreleyen çam ormanları ile mavi ve yeşili kucaklayan Sea Garden Resort, su altı meraklılarının yeni cazibe merkezi olmaya aday.

30 Mayıs 2017 Salı 04:11
Dalış Meraklıları İçin National Geographic Lisanslı Tesis

Bodrum Yalıçiftlik bölgesinde yer alan, mavi bayrağa sahip koyları ve etrafını çevreleyen çam ormanları ile mavi ve yeşili kucaklayan Sea Garden Resort, sualtı meraklılarının yeni cazibe merkezi olmaya aday. Sea Garden içinde faaliyette bulunan ve National Geographic'ten lisanslı olan Erman Dive Center, 18 yıllık deneyim ile başlangıç seviyesinden ileri eğitime kadar her kategoride sertifika kazandıran su altı dalış eğitimleri veriyor.

Bodrum, dünyanın sayılı su altı müzelerinden birini barındırıyor. Bodrum'un en güzel koylarına kurulu olan Hapimag Sea Garden Resort, gerek tatilcilerin, gerekse dalış meraklılarının da vazgeçilmez adresleri arasında bulunuyor. Sea Garden'ın mavi bayraklı koylarında 18 yılık deneyime sahip Erman Dive Center tarafından dalış eğitimleri veriliyor.

ULUSLARARASI SERTİFİKAYA SAHİP

Dalış eğitimi konusunda uluslararası sertifikalara sahip profesyonel ekibiyle 2005 yılından bu yana Sea Garden bünyesinde dalış meraklılarına eğitim hizmeti veren Erman Dive Center, hem hiç dalış tecrübesi olmayanlara hem de ileri seviye dalgıçlık eğitimi almak isteyenlere farklı eğitimler veriyor. Erman Dive Center programlı profesyonel dalış eğitimleri kapsamında, Bodrum'un en güzel dalış noktalarında dalış turları düzenleniyor.

National Geographic lisansına sahip olan Erman Dive Center, uluslararası geçerliliğe sahip dalış sertifikası veriliyor. Aynı zamanda Uluslararası Dalış Yetiştirme Eğitmenliği Merkezi de olan Erman Dive Center da, PADI 5 Star Resort Center hizmeti de yer alıyor. Sağlık sorunu olmayan, yüzme bilen ve 15 yaşından büyük herkese açık olan eğitimleri başarıyla tamamlayanlara Türkiye Sualtı Federasyonu sertifikaları ve dünya çapında popüler olan CMAS VE PADI sertifikaları veriliyor.

PROFESYONEL DALGIÇ OLMAK İSTEYENLERE ÖZEL EĞİTİM

Merkezde, farklı seviyeler ile sertifika programları için yapılan eğitimler düzenli olarak uygulanıyor. Dalış tecrübesi olmayan kişiler için günü birlik deneme dalışı yapılırken, giriş seviyesi için ise dört günlük bir program uygulanıyor. İkinci seviye için üç günlük eğitimden geçmek gerekli. Sonra ise profesyonel seviyeler geliyor. Kurtarma ve liderlik gibi özel eğitimlerinde verildiği Erman Dive Center'da tüm gerekli programları tamamlayanlar profesyonel dalgıç lisansı sahibi olabiliyor.

Son Güncelleme: 30.05.2017 04:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.