banner24
banner25

ClinicA Sağlık’tan kişiye özel butik sağlık hizmeti

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde kısa süre önce hizmete giren ClinicA Sağlık ve Güzellik Kabini, kişiye özel butik sağlık hizmetiyle İzmirlilerin rağbet ettiği bir kurum haline geldi.

ClinicA Sağlık’tan kişiye özel butik sağlık hizmeti

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde kısa süre önce hizmete giren ClinicA Sağlık ve Güzellik Kabini, kişiye özel butik sağlık hizmetiyle İzmirlilerin rağbet ettiği bir kurum haline geldi.

26 Eylül 2022 Pazartesi 22:26
ClinicA Sağlık’tan kişiye özel butik sağlık hizmeti

ClinicA kurucusu Arya Nigar Özçetin, alanında uzman bir ekiple çalıştıklarını kişiye özel butik bir sağlık hizmeti verdiklerini belirtti. Kişiyi yormadan yıpratmadan, yoğun kalabalıklara sokmadan maksimum iki hastanın ClinicA’da aynı anda bulunduğunun altını çizdi.

Açıklamalarına devam eden Özçetin, “Anlaşmalı sağlık kuruluşlarında hastalarımız özel bir hizmet alıyorlar. Hastane, radyololji merkezi gibi anlaşmalı sağlık kuruluşlarında ClinicA avantajlarıyla özel bir hizmet alıyorsunuz. Bir kişi buraya geldiğinde hasta dosyası oluşturuluyor. Bütün tetkikleri yapıldıktan sonra hastanın şikayetlerine göre doğru tanıyı koymak için bir dosya hazırlıyoruz. Bu dosyayı beşli doktorumuzun yer aldığı bir ağa gönderiyoruz. Nerede nasıl tedavi olacağına karar veriyoruz. Hastaya uygun bir takvim belirleniyor. ClinicA’da dahiliye, endokrin, kadın doğum, çocuk hastalıkları, gastro doktorlarımız ve uzman klinik psikoloğumuz yer alıyor.”

“Ben 12 yıllık uzman hemşireyim. Aynı hizmeti bir önceki kurumumda Urla’da başladım. Güzelbahçe’de üçüncü ayımızdayız. OSGB hizmetlerinde de Urla bölgesine destek oluyoruz. Hizmetlerimize patolojilerde dahil oluyor. Ambulans gerekli hizmetlerde ambulans temin ediyoruz. Kişiye özel butik sağlık hizmeti veriyoruz. Anlaşmalı sağlık kuruluşlarında sıra beklemeden özel hizmetle tetkik ve tedavilerde uygulanıyor.”

“Diğer hizmetlerimiz arasında dolgu, botoks, prp, mezoterapi, leke tedavisi, medikal cilt bakımı, ışıltılar, gözaltı ışık dolgusu gibi birçok hizmetimiz var. İthal ürünler hastanın gözünün önünde açılıyor. Glutatyon, zindelik kürleri, ozon tedavisi de minör olarak yapılıyor. Ozon tedavisinde 10 seanslık kürlerimiz yer alıyor. Glutatyonda oldukça rağbet gören uygulamalarımız arasında bulunuyor. Medikal estetik uygulamalarımızda yine uzman doktorlarımız tarafından yapılıyor. Tüm muayenelerimiz ultrason eşliğinde gerçekleşiyor.Çocuk hastalarımıza da hizmet veriyoruz. Her yaş grubuna uygun bir sağlık kuruluşuyuz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.