banner24
banner25

Cafe Ruj, kafenin ötesinde lezzetler sunuyor

İzmir Gaziemir'in prestijli mekanları arasında yer alan Cafe Ruj, farklı damak tatları arayanlar için güzel alternatifler sunuyor.

Cafe Ruj, kafenin ötesinde lezzetler sunuyor

İzmir Gaziemir'in prestijli mekanları arasında yer alan Cafe Ruj, farklı damak tatları arayanlar için güzel alternatifler sunuyor.

14 Ocak 2022 Cuma 10:40
Cafe Ruj, kafenin ötesinde lezzetler sunuyor
Cafe Ruj, yepyeni tatlarıyla İzmirlilere eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Gaziemir'de kolay lokasyonu, eşsiz mimarisi ile göz dolduran kafe, sevdiklerinizle güzel saatler vaat ediyor.
Ruj Cafe’nin iştah açan lezzetleri, zengin menüsü, farklı atmosferi ile Gaziemir başta olmak üzere tüm İzmirlilere hizmet veriyor.
Ekinci Ailesi tarafından işletilen mekanın başarılı işletmecileri arasında Ali Ekinci, Lokman Ekinci, Ercan Ekinci ve Uğur Ekinci yer alıyor. Ruj Cafe hakkında bilgi veren işletmecilerden Lokman Ekinci, "Para bizim için ikinci planda. İnsanları burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Cumartesi-Pazar günleri canlı müzik eşliğinde kafemiz hizmet veriyor. Tüm misafirlerimizin damak tadlarına uygun lezzetlerimizle Ruj Cafe, farklı ambiyansı, sıcak ve samimi atmosferi ile Gaziemirlilerin uğrak mekanları arasına girdi. Misafirlerimiz başımızın tacıdır. Misafir ağırlamayı çok seviyoruz. Çalışanlarımızı da bu şekilde seçtik.İstanbul'ndan çok özel bir şefimizi transfer ettik. Şahane lezzetleriyle misafirlerimiz mutlu ayrılıyor. Mekanımız aile ortamında. Burada çok rahat edecekler" şeklinde konuştu.
Deneyimli şefiyle şahane lezzetler sunan Cafe Ruj, klasik kafe lezzetlerinin yanı sıra restoran keyfi de yaşatıyor. Kafenin eşsiz ortamında evlilik teklifleri, nişanlar ve özel davetlerde yapılıyor. Menüsünde kahvaltı çeşitleri, serpme kahvaltı, kahvaltı tabağı, omlet tabağı, ekspres kahvaltı, ara sıcaklar, tost çeşitleri, makarna çeşitleri, tavuk sote, piliç ızgara gibi yüzlerce çeşit lezzete ulaşma imkanı veriyor.
Mekanın menüsünde tecrübeli şefler tarafından hazırlanan lezzetlerin yanında sıcak ve soğuk onlarca çeşit içeceklerde yer alıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.