banner24
banner25

Bu Lucifer bambaşka!

İzmir’in Balçova ilçesinde Ercan Bulan ve Hasan Alaçal tarafından işletilen Lucifer, kısa sürede bölgenin aranan mekanları arasında yerini aldı.

Bu Lucifer bambaşka!

İzmir’in Balçova ilçesinde Ercan Bulan ve Hasan Alaçal tarafından işletilen Lucifer, kısa sürede bölgenin aranan mekanları arasında yerini aldı.

17 Şubat 2022 Perşembe 12:50
Bu Lucifer bambaşka!

Farklı ambiyansı, lezzetli yemekleri ve içecekleri ile İzmirlilerin hoşça vakit geçirdikleri işletmede yer alan zeytin ve dut ağacı kesilmeden dekorasyona dahil edildi.

Yaklaşık 5 ay önce Balçova Korutürk Mahallesi Vali Hüseyin Öğütcen Caddesi üzerinde hizmete giren Lucifer, İzmirlilerin uğrak mekanı haline geldi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Tıp Fakültesi’ne yürüme mesafesinde yer alan mekanda Cuma, Cumartesi ve Çarşamba akşamları sucuk ekmek ikramı yapılıyor.

MEKANDA ZEYTİN VE DUT AĞACI VAR

Lucifer hakkında bilgi veren işletmecilerden Hasan Alaçal, “Burada yeşili korumak istedik. Bir zeytin ve bir dut ağacımız şu anda işletmemizin içinde yer alıyor. İçeride dekoratif ve şık bir dekorasyon yaptık. Ayrıca şöminemiz de yakında gelecek. Yerimiz tam bir ‘lucifer’ olacak.”

BOSTANLI’YA YENİ ŞUBE HEDEFİ

“Bostanlı’ya da bir şube açmayı planlıyoruz. Balçova ve Bostanlı’da yer alarak tüm İzmir’e hitap edebileceğiz.”

“Canlı müziğimiz çok kısa süre içinde başlayacak. Küba geceleri, jazz müziklerimiz olacak. Sonrasında Dj performansları olacak.”

MÜDAVİMLERİMİZ OLUŞTU

“Mekanımızın vazgeçilmez lezzetleri de oldukça beğeniliyor. Meksika yemeklerimiz, hamburgerlerimiz, pizzalarımız, sıcak tabaklarımız, ana yemeklerimiz ve tabiki içeceklerimizle hizmet veriyoruz. 5 ay gibi kısa sürede müdavimlerimiz oluştu. Gelen müşterilerimiz yeniden geliyor. Farklı ambiyansımızla dikkat çekiyoruz.”

SOKAK HAYVANLARI VE LUCİFER ORMANI

İşletmenin daha da güzelleşmesini sağlayan sadece ağaçlar değil ayrıca mekandaki her müşteri dolaylı olarak sokak hayvanlarına destek oluyor. Lucifer’ın son projesi de bir Lucifer Ormanı oluşturmak. Kısa süre içinde ağaçlandırma çalışmaları içinde harcamalardan pay ayrılmaya başlanacak.

Mekanda gün sonundaki yemekler çöpe atılmıyor. Gün sonunda sokak hayvanlarına veriliyor. Can dostlar mekanın yanında yer alan özel bölmede mamalarını yada yemeklerini yiyebiliyor. Misafirler can dostlarıyla birlikte Lucifer’da zaman geçirebiliyor. Doğa ve hayvansever mekan; kapılarını küçük dostlarınız ile birlikte keyifli zamanlar geçirmeniz için sevgiyle aralıyor. Bu şık mekan kapılarını 13:00’dan gece 02:00’a kadar hizmet veriyor.

Son Güncelleme: 17.02.2022 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.