banner24
banner25

Blind Son Görücüye Çıktı

Ece Deniz Köroğlu’nun Tasarımları Beğeni Topladı

Blind Son Görücüye Çıktı

Ece Deniz Köroğlu’nun Tasarımları Beğeni Topladı

09 Şubat 2022 Çarşamba 10:37
Blind Son Görücüye Çıktı

Yeditepe üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden iki sene önce başarıyla mezun olan Ece Deniz Köroğlu kendi tasarım ürünlerinden oluşan Blind Son markasını moda severlerin beğenisine sundu.

Ailesinin sahibi olduğu Gaziemir’de ki Svalinn Hotel teras katında hazırlanan showroomda düzenlenen sunum etkinliğine çok sayıda davetli katıldı. Belirli periyotlarda sürekli olarak gerçekleşecek olan showroom etkinliğindeki amaç internet sitesinde yer alan tasarım ürünlerin davetliler tarafından görülüp denenmesi ve biraz müzik,yemek eşliğinde kokteyl atmosferinde sosyalleşmek.

Okul sürecinde ve mezun olduktan sonra kumaş analizi ile deneyim için çeşitli atölyelerde gönüllü olarak çalışan Ece Deniz Köroğlu, Dünyamızla ilgili tutkuları, düşünceleri ve merakları üzerine tasarım çalışmaları yaptığını söyledi. BLIND SON platformunu düşüncelerini başkalarıyla paylaşma misyonuyla kurduğunu belirten Ece Deniz Köroğlu; ‘’Tasarım konusunda yardım veya tavsiye arayanlar için faydalı bir kaynak olmayı hedefliyorum. Amacım moda da yeni bir akım başlatıp hem şık hem spor hem de boyama el desenlerini ve belirli ev dekorlarını birleştirip, insanların seçtikleri ürünlerde özel sipariş fırsatı yaratmak. Çünkü bu şekilde insanların daha rahat kendi tarzını oluşturabileceğini düşünüyorum. Markamın logosu ikiz erkek kardeşimle olan küçüklük fotoğrafımızın soyut çizgisel bir yansımasıdır. Bu nedenle erkek ve kadının cinsiyet bağını göstermek adına tasarımlarımın çoğu üniseks fakat kadın ve erkek olarak farklı tasarımlarda mevcut. “dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.