banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Bahar Candan travmalarını Beyin Dedektifi'ne anlattı

"Benim travmam Lidyalılar'ın parayı bulması"

Bahar Candan travmalarını Beyin Dedektifi'ne anlattı

"Benim travmam Lidyalılar'ın parayı bulması"

27 Nisan 2022 Çarşamba 15:12
Bahar Candan travmalarını Beyin Dedektifi'ne anlattı

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, yapımcılığını Özlem Çelik ve Çağrı Çelik'in üstlendiği Projepark Yapım tarafından hayata geçirilen, teorisyen ve yazar Barış Muslu'nun sunduğu TV 100'de yayınlanan Beyin Dedektifi programına konuk oldu. Bahar Candan hayatındaki kırılma noktalarını ve travmalarını Barış Muslu ve Uzman Psikolog Ece Söğütçü'yeanlattı.


“Benim travmam Lidyalılar'ın parayı bulması. Artık insanlar parayla ruhlarını satmaya başladı” diyen Bahar Candan, "Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suistimal etmelerine bile izin verdim. Ben çok vericiyim. Arkadaşlarıma her veriyorum. Ama onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Ben arkadaş ilanı verdiğimde bana özgeçmiş yolladıklarında "senin masan bile oluruz, biz eğiliriz üzerimize çay koyarsın" diyerek yanıma geliyorlar. Ve benimle toplumda belli bir tanınmışlık elde ediyorlar, takipçi sayıları artıyor, para kazanıyorlar ve sonra benden gidiyorlar. Bu benim çocukluğumdan beri böyle. Beni en çokyaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Ve babam benim arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. Ve o yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum.


"Beni hiç kimse Nur Yerlitaş gibi sevmedi"

Candan çocukluğuna döndüğü sırada gözyaşlarına boğularak "Nur Yerlitaş benim en yakın arkadaşımdı, onu çok özlüyorum. Nur Yerlitaş öldükten sonra çok yalnız kaldım. Kimse beni onun kadar sevmedi" diyerek kendi ile yüzleşti.



Bahar Candan gerçek mi, rol mü yapıyor?

Bahar Candan, "Sesim gerçek, sesimi değiştirmiyorum. Zaten rol de yapıyorsanız bir süre sonra ona dönüşüyorsunuz. Sen geçmişte de böyle biri miydin demek, kilo verdikten sonra zayıflayan birine sen ezelden beri zayıf mıydın demekle aynı. Her şey değişim ve dönüşüm içerisinde. Tabi ki Bahar Candan bu değildi. Bahar Candan tabi ki bir noktada başladı. Bunu yeni ekledi. Şalvar ilk kez giyiniyorum. Tabi ki lügatıma farklı kelimeler ekledim, mimiklerim değişmiş olabilir. İlk izlediğiniz Bahar Candan videoları ilk 1 sene gerçek, son 1 senede kazanılmış, öğrenilmiş ve dönüştürülmüş Bahar Candan. Bundan 5 sene sonra izleyeceğiniz Bahar Candan daha dönüştürülmüş olacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.