banner24
banner25

Astrolog Tuğba Sun'dan 7 Ocak yorumu

Sevgili arkadaşlarım, 2023 yılına 7 Ocak günü Türkiye saatiyle 02.07 de gerçekleşecek 16 derece Yengeç Dolunayı ile biraz duygusal bir giriş başlangıç yapabiliriz.

Astrolog Tuğba Sun'dan 7 Ocak yorumu

Sevgili arkadaşlarım, 2023 yılına 7 Ocak günü Türkiye saatiyle 02.07 de gerçekleşecek 16 derece Yengeç Dolunayı ile biraz duygusal bir giriş başlangıç yapabiliriz.

08 Ocak 2023 Pazar 11:04
Astrolog Tuğba Sun'dan 7 Ocak yorumu

Gök kubbede Dolunay esnasında Ay sıradan olanı bile kutsala çevirdiğine inanılan Sirus yıldızı, Güneş Vega sabit yıldızı, kızıl gezegen Mars’ta Aldebaran yıldızı ile kavuşuyor olacak.

Başta söylemek isterim ki böyle önemli yıldızlar eşliğinde kendimizi manevi açıdan çok güçlü hissedebilir, iç dünyamızda aradığımız soruların cevaplarını göksel enerjinin ışığı altında bulabiliriz.

Yengeç Burcu’n da oluşan dolunaylarda evimiz, ailemiz, vatanımız, iç meselelerimiz, yaşadığımız topraklarımızın güvenliği ve kendi bireysel güvenliğimiz gibi temalarımız daha çok ön planda olur.

Dolunay an haritasında yükselende Terazi olması bu dönem içinde ilişkilerimizde ,ortaklıklarımız daha çok gündemimizde yer alırken ,devam ettirdiğimiz her türlü ilişkimizde bireysel olarak artık alma verme dengemizi korumak isteyebilir ,kendimizi güvende hissetmek isteyebilir, duygusal hassasiyetimizden kaynaklı kendimizi daha fazla koruma altına alabilecek bir duruş sergileyebilir, ilişkilerimizde daha çok özgürlük temasını ön plana çıkarabilir, ilişkilerimizde bazı yeniden yapılandırmalar inşa etmek isterken artık bize hizmet etmeyen ,idare etmekten yorulduğumuz, özgürlüğümüzün baskılandığı düşündüğümüz her türlü ilişkimizden , gündemlerden uzaklaşmak içinde ekstra olarak şanslı olabiliriz.

Duygusal olarak dengemizi sağlamakta zorlanabileceğimiz bu dolunayda adeta ilişkilerimizde ki dengeyi, nezaketi ve adaleti sorguladığımız bir enerji üzerimizde hâkim olabilir.

Usta işçi gibi çalıştığımızı düşündüğümüz, emek verdiğimiz işlerimizde hak edişlerimizi alabilir, tanıtım, reklam içeren duyurularımızı, sunumlarımızı gün yüzüne çıkarmak beğeniye sunmak içinde ekstra şanslı olabileceğimiz bu süreçte artık kadersel olarak yıldızımızın parlamasına irademizle yelken açabiliriz.

Sevgili arkadaşlarım, belki de korktuklarımızla yüzleşmenin vakti gelmiştir. Ne dersiniz?

Peki Dolunay enerjisinde Dünya ve Ülkemiz genelindeki gündemler neler olabilir?

Öncelikle ülkemizde siyasi arenalar Dolunayın enerjisi ile biraz daha karışabilir, rahatsız edici sesler yükselebilir ve muhalefet yaratan gündemler ön planda yer alabilir.

Kamu veya toplum önünde gerçekleşen kaotik kaos içeren adalet durumları, yanlış yargılamalara, davalara, mahkemelik olaylara açıkçası nefret diline tanıklık edebiliriz.

Bu enerji altında ülkemizde yönetici olarak dikkatleri üzerine çeken ve 2023 yılının gündeminde de fazlasıyla yer alabilecek olan sayın Ekrem İmamoğlu’nun toplum önü duruşunda, statüsünde tamamlanmalar, değişimler yaşanabilir ve dolunay enerjisiyle görevden alınmasını hızlandırabilir diye düşüyorum.

Türkiye haritasının 1. Evinde gerçekleşen dolunay halkın yani birlerin alanına denk düşüyor.

Demek ki bizler ile ilgili yakından bazı güçlü durumlar yaşanabilir.

Ülke vatandaşı olarak duygusal mücadelemiz, belki de duygusal zorunlu ayrılıklarımız dikkat çekici olurken, kadınlarla ilgili olumsuz durumlar ve konular, politik istikrarsızlık sebebiyle halkımızın kendi içinde kutuplaşması, finansal iniş çıkışlar, duygusal psikolojimiz, sağlığımız, hastalıkların çoğalması, toplu ölümler, terör olayları ve doğal afetlere açık olabileceğimiz, arama kurtarma çalışmaları üzgünüm ama maalesef bizler için söz konusu olabilir.

Yengeç dolunayı enerjisinde Kuzey Anadolu Fay hattımızda orta şiddetli sarsıntılar yaşanabilir.

Mars ikizler de Aldebaran ile birleşimde olduğu için bazı liderlerin savaşa sürükleyen eğilimlerine, savaş tüccarlarının sahneye çıkmasına, skandal bilgileri dünya genelinde aktive edebilir.

Onur kırıcı yazılar, yayınlar, iftiralar, sahtekarlıklar, dehşet veren haberler ortaya çıkabilir ve ayrıca çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatları ile ilgili bazı yasalar, değişimler söz konusu olabilir.

Dolunay enerjisinde attığımız imzalarda değişimler, kontrat ve sözleşmeler de verilen sözlerin tutulmaması gündemde olabileceği için iletişim tarzımızda doğru bilgiye ulaşmak ve yalan söylemlerden uzak durmak bizler için faydalı olacaktır.

Dünya genelinde bazı liderlerin halkların üzerinde baskı yaratabilecek söylemlerinin enerjisi ekonomik göstergelerin oynamasına sebep olabilir.

Dünyayı yönetme arzunda olan liderlerin hırslı enerjisi yıkıcı olabilecek yönde olurken görevlerini kötüye kullanışları medya aracılığı ile servis edilirken, doğal afetler, sel felaketleri, patlamalar, yangınlar ve savaş vari söylemlerin aktif olabileceği bir dönemde olabiliriz.

Böyle bir süreç içinde yüksek risk içeren yatırımlarımıza dikkat etmek bizler için uzun vadede daha doğru olabilir.

Mars ikizler de Aldebaran ile birleşimde olduğu için de bazı liderlerin savaşa sürükleyen eğilimlerine, savaş tüccarlarının sahneye çıkmasına, skandal bilgilerin dünya genelinde adeta havada uçuşmasına seyirci kalabiliriz.

Şanslı olan fırsatlarla karşılaşabileceğimiz fakat duygusal ve güvenlik temalarımızın ön planda olabileceği Dolunay enerjisinde içsel dengemizi dengede tutmak, yara verici kıskançlık içeren durumlardan uzaklaşmak, doğru bilgiye ulaşmak ve yalan söylemlerden uzak durmak bizler için faydalı olacaktır.

Unutmayın hayatta şans kapımızı her zaman çalar, şansın size sadece başkalarından geldiğini düşünüyorsanız artık bu düşünceden uzaklaşarak, hayata daha esnek bakarak, iç sesimizi dinleyerek, sezgilerimize güvenerek, korktuklarımızla yüzleşerek güçlü enerjisiyle bizi etkisi altına alabilecek bu dolunayda Srius ve Vega eşliğinde şansınızı kendinize döndürmeyi niyet edin ve şansın her zaman sizden yana olduğuna inanın.

Farkındalıklarımızın daha yüksek olabileceği bu dolunayı bol sıvı tüketerek, tuz tüketimini azaltarak, kırmızı tonlarında gıdalar tüketerek, açık mavi, lacivert, siyah, kırmızı tonlarında kıyafetler tercih zihinsel ve ruhsal şifanıza odaklanarak olumlu yönde değerlendirin.

Sevgiler

Tuğba SUN

İnstagram @ares_astrolojievi

Youtube : tuğba SUN

Anahtar Kelimeler:
Astrolog Tuğba Sun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.