banner24
banner25

Almanya'da yatırımları olan iş insanı, turizme ilk adımı Çeşme'de attı

Almanya'da ve Türkiye'de uzun yıllardır lojistik, rent a car ve çeşitli sektörlerde yatırımları olan Ümit Taşdan eşi Şerife Taşdan ile birlikte turizm cenneti Çeşme'de butik otel açarak turizm sektöründe ilk yatırımını yaptı.

Almanya'da yatırımları olan iş insanı, turizme ilk adımı Çeşme'de attı

Almanya'da ve Türkiye'de uzun yıllardır lojistik, rent a car ve çeşitli sektörlerde yatırımları olan Ümit Taşdan eşi Şerife Taşdan ile birlikte turizm cenneti Çeşme'de butik otel açarak turizm sektöründe ilk yatırımını yaptı.

29 Mayıs 2022 Pazar 15:47
Almanya'da yatırımları olan iş insanı, turizme ilk adımı Çeşme'de attı

Çeşme'nin cennet köşelerinden birisi olan Dalyan Mahallesi'nde yer alan 'Şerife Hanım Konağı' adlı butik otel, geniş ve ferah 12 odasıyla misafirlerini ağırlarken can dostlara da otelin kapısı açık olacak. Tatile gelecek misafirler, isterlerse can dostlarını da otele getirebilecekler.


Hayvan, çocuk ve insan sevgisiyle dopdolu olduğunu ifade eden Şerife Taşdan, "Otelimizin bahçesine ve dışına patili dostlarımız için mama ve su kapları koydurduk. Hayvansever müşterilerimiz, otelimizde gönül rahatlığıyla tatil yapabilecekler. Misafirlerimiz, can dostlarını da yanlarında getirebilecekler. Çocukları da çok seviyoruz. İnsan sevgisi ile dopdoluyuz. Enerji verelim, enerji alalım" dedi.

"SEVGİ VERMEK, SEVGİ ALMAK MUTLULUK VERMEK, MUTLULUK ALMAK İÇİN TURİZM SEKTÖRÜNDE İLK ADIMIMIZI ATTIK"


Kendi adını taşıyan butik otel ile ilgili açıklama yapan Şerife Taşdan, ilk kez turizm sektöründe yatırım yaptıklarını belirterek, "Önce yazlık konut olarak yapmak istediğimiz binamızı, ailemiz ve dostlarımızın da önerisiyle butik otele çevirdik. İnsanları ve hayatı çok seviyoruz. Sevgi vermek, sevgi almak mutluluk vermek, mutluluk almak için turizm sektöründe ilk adımımızı attık. Almanya'da ve Türkiye'de lojistik ve rent a car sektöründe yatırımlarımız var. Çeşme'de turizm sektörüne ilk adımımızı bu butik otelle atmış olduk. Otelimizin odalarının geniş ve ferah olmasını istedik. En küçük odamız 50 metrekare. Otelimiz 2 katlı ama asansörümüz de var. Otelimizde, yurtdışından getirdiğimiz akıllı sistem var" diye belirtti.
İç Mimar olduğunu belirten Taşdan, "Otelin iç mekanlarında ve odalarda benim dokunuşlarım var. Tasarımlar bana ait. Normal, sıradan bir otel olmasını istemedik. Beş yıldız konforunda ve sanatla da iç içe tasarım yaptık" diye sözlerine ekledi.

SEÇKİN BİR DAVETLİ TOPLULUĞUNUN KATILDIĞI KOKTEYL İLE BUTİK OTEL HİZMETE AÇILDI

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı kokteyl ile butik otel hizmete açıldı.

"BURAYA ALMANYA'DAN TURİST BEKLİYORUZ"

Açılış kokteylinde kısa bir konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, "10 üzerinden 10 verilecek bir otel olmuş. Bölgemiz, turizmin merkezi. Ben de 30-35 senedir yazları Çeşme'de ikamet ediyorum. Çok doğru bir yatırım yapmışsınız. Almanya ile bağlantılarınız varmış. Buraya Almanya'dan turist bekliyoruz. Almanya'dan gelecek turistlerin Çeşmemizi şenlendireceğini zannediyorum. Çok keyifli bir proje olmuş. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah yatırımlarınızın karşılığını alacaksınız. İzmir müthiş bir kenttir. Özgürlüğü ile, insanlarıyla, sıcakkanlılığı ile müthiş bir kenttir. Çeşme de turizmin gözbebeğidir. Yatırımlarınızın daha da büyümesini dileriz" temennisinde bulundu.

"ŞERİFE HANIM KONAĞI'NIN, GÜZEL ÇEŞMEMİZE, YARIMADAMIZA HAYIRLI, UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM"

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran da bir konuşma yaparak, "Öncelikle nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Burada olmaktan, sizlerle beraber olmaktan ve bu özel güne tanıklık etmekten son derece mutluyum. İzmir, Türkiye'nin güzel bir kenti olarak bilinir. Ama bu güzel kentin güzel bölgeleri de var. Onlardan bir tanesi de tabi ki yarımadamız. Dalyan, bu yarımadanın en özel yerlerinden bir tanesi. Uzun yıllardır Almanya'da yaşayan çok değerli bir aile, yarımadamıza böylesine önemli ve güzel bir eseri kazandırdı. Zamanlama da harika. Yazın başlangıcı. Çok doğru bir zaman. Çok doğru bir strateji. Şerife Hanım Konağı'nın, güzel Çeşmemize, yarımadamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çok değerli Şerife Hanım ve ailesine de bu yatırımı bölgemize yaptıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.