banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

WhatsApp'a mesaj silme güncellemesi

Sosyal paylaşım platformu olan WhatsApp'a mesaj silme özelliği nedeniyle yeni bir güncelleme geliyor.

WhatsApp'a mesaj silme güncellemesi

Sosyal paylaşım platformu olan WhatsApp'a mesaj silme özelliği nedeniyle yeni bir güncelleme geliyor.

07 Mart 2018 Çarşamba 02:31
WhatsApp'a mesaj silme güncellemesi

Anlık mesajlaşma platformu olan WhatsApp'a mesaj silme özelliği kapsamında yeni bir güncelleme geliyor. WhatsApp giriş'e getirilen yeni güncelleme ile birlikte, WhatsApp mobil ve WhatsApp pc kullanıcıları, gerek yanlışlıkla attıkları, gerek ise attıktan sonra pişman olarak silmek istedikleri mesajları daha uzun bir süre içinde silebilecek.

MESAJLARI SİLME ÖZELLİĞİ 2017'DE GELDİ

Sosyal paylaşım platformu WhatsApp, mesajları silme özelliğini 2017 yılında çıkarmıştı. Bu özellik ile mesajları silme özelliği kazanılması, uzun bir süredir beklenen bir haberdi. Bu güncelleme ile kullanıcıların beğenisini kazanan WhatsApp anlık mesajlaşma platformu, mesaj silme konusunda yeni bir güncelleme üzerinde çalışmaya başladı.

ŞU ANDA 7 DAKİKA İÇİNDE ATILAN MESAJLAR SİLİNEBİLİYOR

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcıları şu anda 7 dakika (420 saniye) içinde attıkları mesajları silebilme imkanına sahip. WhatsApp tarafından yeni hazırlanan güncelleme ile kullanıcılar, 1 saat 8 dakika 16 saniye içinde mesajlarını silebilme imkanına sahip olacak.

Test aşamasında olan bu özelliğin mayıs ayında Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 07.03.2018 02:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.