banner24
banner25

Sony Xperia XA1 Ultra Türkiye'de

Sony'nin geniş ekran deneyimini üst seviyeye taşıyan ve kusursuz fotoğraflar çekme özelliğine sahip olan Xperia XA1 Ultra Türkiye'de.

Sony Xperia XA1 Ultra Türkiye'de

Sony'nin geniş ekran deneyimini üst seviyeye taşıyan ve kusursuz fotoğraflar çekme özelliğine sahip olan Xperia XA1 Ultra Türkiye'de.

23 Mayıs 2017 Salı 14:37
Sony Xperia XA1 Ultra Türkiye'de

Sony'nin geniş ekran deneyimini üst seviyeye taşıyan ve kusursuz fotoğraflar çekme özelliğine sahip olan Sony Xperia XA1 Ultra Türkiye'de. Sony Xperia XA1 Ultra (6 inç), 23MP sensörü ve en son teknolojiye sahip kamera özellikleriyle kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. Sony xperia z2, Sony xperia z3, Sony xperia z5, Sony xperic c5, Sony xparia z2, Sony xperia e5 gibi modelleri büyük ilgi gören Sony Mobile, şimdi de Xperia XA1 modelini Türkiye'de satışa sundu.

Sony Xperia XA1, tam genişlikteki bir ekrana sahip ve kesintisiz mükemmel tasarıma sahip. Xperia XA1, çevrim içi aktif olanlar için de kusursuz performans ve yüksek hız vadediyor.

Sony Mobile, hayatın daha geniş yaşanması için tasarladığı ve üstün kamera kalitesini süper orta sınıf yelpazesine kavuşturan Xperia XA1 Ultra'yı Türkiye'de de satışa sundu.

Xperia XA1 İLE MÜKEMMEL FOTOĞRAFLAR YAKALAYIN

Sony Mobile tarafından geliştirilen Xperia XA1 Ultra, sahip olduğu 23MP yüksek çözünürlüklü mobil sensör için 1/2.3” Exmor™RS, parlak F2.0 lensiyle geldi. Bu özelliklerle düşük ışık koşullarında dahi muhteşem fotoğraflar elde etmenize yardımcı oluyor. Xperia XA1'deki kamera uzmanlığı, Sony'nin dijital fotoğraf makinası bölümünden alındı. Cihaz, hareketli nesneleri bile düşük ışık koşullarında net ve gerçek renkleri ile yansıtabiliyor. Cihazın ana kamerası, deklanşöre basıldığı anda 0,6 saniye de açılıp süper hızlı fotoğraf çekme özelliğine sahip.

GENİŞ AÇILI AKILLI SELFİE

Xperia XA1'da, optik görüntü sabitleme ile geniş açılı akıllı selfie flaşlı 16 MP ön kamera yer alıyor. Bu, grup selfileri için mükemmel bir seçim. Xperia XA1 Ultra, her selfiyi net bir şekilde çekmenizi sağlıyor. Cihazda bulunan, 'El Deklanşörü' kamera özelliğiyle, tek bir el hareketi ile mükemmel kareler yakalamak mümkün.

Xperia XA1 Ultra, uçtan uca 6 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip. Üst ve alt kısımlarında elmas kesimli yüzey aunan Sony, alüminyum kenarlarda kullandığı materyal ile de zengin bir his oluşturuyor.

8 ÇEKİRDEKLİ TEK İŞLEMCİ

Enerji tasarrufu sunan, sekiz çekirdekli MediaTek işlemci kullanan cihaz, internette arama yaparken, video izlerken veya sevdiğiniz oyunu oynarken size hızlı bir deneyim yaşatıyor.

Cihaz, akıllı telefon kullanım ömrü boyu daha uzun süreli bir performans sağlamak üzere geliştirildi. Qnovo Adaptive Charging, pilin kullanım düzeyini, takip ederek, pil ömrünü azami düzeye çıkarmak için şarj akımını ayarlayabiliyor. Telefondaki STAMINA Modu, bazı fonksiyonları kapatarak, pil ömrünü arttırıp, en çok ihtiyaç duyduğunuzda pilinizin daha uzun süre dayanmasını gerçekleştiriyor.

Sony'nin 'Akıllı Temizleyici'si, en iyi hız ve en iyi performansı elde etmek için otomatik olarak önbelleği ve kullanılmayan uygulamaları temizliyor. Böylece cihazınızın performansı ve belleği akıllı olarak yönetiliyor.

Siyah, beyaz, pembe ve altın renk seçenekleriyle gelen Xperia XA1 Ultra, 1.899 TL satış fiyatı ile Türkiye'de de satışa sunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.