banner24
banner25

Sony Tamamen 4K BRAVIA Ekranlı İlk Ürün Grubunu Tanıttı

Dünya teknoloji dev Sony, tamamen 4K BRAVIA profesyonel ekranlardan oluşan ilk ürün grubunun tanıtımını yaptı.

Sony Tamamen 4K BRAVIA Ekranlı İlk Ürün Grubunu Tanıttı

Dünya teknoloji dev Sony, tamamen 4K BRAVIA profesyonel ekranlardan oluşan ilk ürün grubunun tanıtımını yaptı.

15 Haziran 2017 Perşembe 00:36
Sony Tamamen 4K BRAVIA Ekranlı İlk Ürün Grubunu Tanıttı

Dünya teknoloji dev Sony, tamamen 4K BRAVIA profesyonel ekranlardan oluşan ilk ürün grubunun tanıtımını yaptı. Sony, daha yüksek çözünürlüğe sahip, daha büyük ekranlara yönelik pazar taleplerini karşılayacak olan, tamamen 4K'ya geçen tek B2B üretici oldu.

SONY YENİ ÜRÜN GRUBU

Sony, üstün görüntü kalitesini en iyi özellikler ile birleştiren ve dokuz 4K HDR BRAVIA profesyonel ekrandan oluşan yeni ürün grubunun tanıtımını yaptı. Sony'nin, XE8 ve XE9 serisi ekranları zarif, ince ve sade bir tasarım ile olağanüstü ayrıntı, renk ve kontrast sunuyor. Kullanıcı görüşleri alınarak şekillendirilen yeni XE9 modelleri ayrıca 7/24 özelliğe sahip ilk BRAVIA ekranlar olma özelliği taşıyor.

AVRUPA'DA EN BÜYÜK PAZAR PAYI

Sony, Avrupa kıtasında, B2B piyasasında kullanılan 4K ekranlar konusunda en büyük pazar payına sahip. Aynı zamanda da profesyonel piyasaya yalnızca 4K ekranlar sunan ilk şirket olma özelliğini sürdürüyor. Önceden 4K'ya geçiş konusunda fiyat bir engel teşkil ederken, Sony tüm yeni XE8 modellerini, üretimden kaldırılan Full HD modeller ile aynı fiyatla sunuyor. Sony Profesyonel Çözümler Avrupa B2B Ekranlar Ürün Müdürü Thomas Issa, "Kurum, mağaza ve eğitim ortamlarında daha büyük ekranlara yönelik talep artmaya devam eder iken, yüksek çözünürlüklere yönelik ihtiyaç, hiç olmadığı kadar arttı." dedi.

Sony'nin 4K HDR Profesyonel Ekranları, parlaklığı ince ayrıntılar ve muhteşem vurgular ile birleştirerek inanılmaz oranda gerçekçi görüntüler sunuyor. Sony'nin 4K görüntü işleme teknolojisi ile görüntüler her sahnede muhteşem renk seviyeleri ile tamamıyla doğal görünüyor. Ayrıca tüm modellerde, canlı ve genişletilmiş renkler için renk doğruluğunu daha da güçlendiren TRILUMINOS teknolojisi kullanıldı.

Sony XE8 serisi 75 inç, 65 inç, 55 inç, 49 inç ve 43 inç, XE9 serisi ise 75 inç, 65 inç, 55 inç ve 49 inç boyutları ile sunuluyor. Tüm ekranlar, standart olarak hem dikey hem de yatay olarak kullanılabiliyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.