banner24
banner25

"Huawei P9 Lite 2017 Bilgi Güvenliğinde Çığır Açıyor"

Huawei P9 Lite 2017, kullanıcılarına sunduğu özellikleriyle akıllı telefonlarda bulunan bilgi güvenliği konusunda çığır açıyor.

"Huawei P9 Lite 2017 Bilgi Güvenliğinde Çığır Açıyor"

Huawei P9 Lite 2017, kullanıcılarına sunduğu özellikleriyle akıllı telefonlarda bulunan bilgi güvenliği konusunda çığır açıyor.

18 Eylül 2017 Pazartesi 20:54
"Huawei P9 Lite 2017 Bilgi Güvenliğinde Çığır Açıyor"

Hayatımızda her geçen gün etkisini arttıran akıllı telefonlar, getirdikleri teknolojiler ile yaşamı kolaylaştırmaya devam ediyor. Akıllı telefonlarda bulunan özel bilgiler, fotoğraflar ve banka kayıtlarının daima güvence altında bulunması çok önemli. Huawei P9 Lite 2017, kullanıcılarına sunduğu özellikleriyle akıllı telefonlarda bulunan bilgi güvenliği konusunda çığır açıyor.

EN HIZLI VE EN UYGUN PARMAK İZİ OKUYUCU SENSÖRLER

Huawei'de kullanılan parmak izi sensörleri, en hızlı ve en uygun parmak izi okuyucu sensörleri olarak tanımlanıyor. Huawei P9 lite 2017'de kullanılan parmak okuyucu, parmak izini algılamak ve ekran kilidini açmak için 0.3 saniyeden daha az zamana ihtiyaç duyuyor. Huawei P9 Lite 2017'nin bu özelliği ekran şifresi girme gibi görülmesi muhtemel tekniklerden çok daha güvenli ve hızlı bir çözüm sunuyor.

Huawei P9 Lite 2017 modelinde yer alan kasa özelliğiyle fotoğraf, video ve dosyalar şifrelenip erişimi koruma altına alınıyor. Parmak okuyucuya tanımlanan parmak iziyle şifrelenen dosyalara anında erişim sağlanıyor. Huawei P9 Lite 2017, kullanıcılara bir diğer güvenlik özelliği olan uygulama kilidini de sunuyor. Kişisel bilgilerin, mesajların kayıtlı olduğu mobil bankacılık ve mesajlar gibi uygulamalara parmak izi tanıtılarak akıllı telefon ekranı açık olduğu halde bile uygulamayı kullanmak için parmak izinin tekrar girilmesi isteniyor.

Huawei P9 Lite 2017  modeliyle, çekilen tüm fotoğraf ve videoların otomatik olarak bulutta saklanması sağlanıyor. Bu özellik ile akıllı telefonun kaybolması durumunda fotoğraf ve videoların güvenliği sağlanıyor.

Huawei P9 Lite 2017 modeli, EMUI 5.0 ara yüzüyle kullanıcılarına bluethooth'la akıllı kilit açma özelliği sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların Huawei akıllı bandının veya kablosuz kulaklığın kapsama alanı içinde olduğu sürece, telefon kilidini açmak için parola girmesi veya parmak izi taratması gerekmiyor. Bunun yanında aynı kullanıcılar akıllı telefonlardan bir kaç metre uzaklaşması halinde otomatik kilit devreye giriyor.

Son Güncelleme: 18.09.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.