banner24
banner25

Google'den Android İçin Yeni Özellik

Dünya internet devi Google, Chrome Android sürümü için masa üstlerinde bir süredir yer alan görsel aramalar için renk filtreleri geliştirdi.

Google'den Android İçin Yeni Özellik

Dünya internet devi Google, Chrome Android sürümü için masa üstlerinde bir süredir yer alan görsel aramalar için renk filtreleri geliştirdi.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 18:14
Google'den Android İçin Yeni Özellik

Dünya internet devi Google, Chrome Android sürümü için masa üstlerinde bir süredir yer alan görsel aramalar için renk filtreleri geliştirdi. Google'nin Android için geliştirdiği renk filtreleri ve diğer özellikler, görsel aramalarda daha doğru sonuç alınmasını sağlayacak.

GOOGLE ANDROİD İÇİN GELİŞTİRDİ

Dünyanın önde gelen arama motorlarından Google, yola çıktığı ilk günden bu yana yaptığı arama motoru görevini başarıyla sürdürürken, bir yandan da verdiği hizmet ağını da genişletiyor. Tüm platformlarda yeni işler yapmayı sürdüren Google, bu kez de Android için görsel arama özelliği geliştirdi.

GOOGLE GÖRSEL ARAMA ÖZELLİĞİ

Google tarafından geliştirilen görsel arama özelliği, masaüstü platformları için 2016 yılı başında tanıtılmıştı. Geliştirilen özellikle Google, renkleri filtreleme özelliğini artık Android işletim sisteminde de yer alıyor.

Google'nin geliştirdiği renkleri filtreleme özelliği ile bundan böyle arama yaparken, aradığınız görselin hangi renk tonlarında olduğunu seçebileceksiniz. Böylece aradığınız görsele çok daha rahat ve iyi bir şekilde ulaşma imkânınız olacak.

GOOGLE PLAY'DEN GÜNCELLENEBİLİYOR

Google, platformda arama yapan kullanıcılara haber, normal arama, videolar, görseller ve haritalar gibi sekmeleri sunuyor. Bu sekmelerden biri olan 'görseller' sekmesi, yeni alt sekmelerine kavuştu. Normal durumda masaüstünde bulunan detaylı arama özelliği artık telefonunuzda da olacak. Telefondan da renk ve dosya türlerine göre filtreleme yapabilecek ve daha detaylı sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Google'un bu özelliği şu an aktif. Google'un, önümüzdeki hafta konu ile ilgili açıklama yapacağı bildiriliyor. Google Chrome Android uygulaması üzerinde bu özellikleri görmüyorsanız, uygulamayı Google Play'den güncelleyebilirisiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.