banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

General Mobile GM 6 Satışa Sunuldu

General Mobile'nin uzun süredir beklenen telefonu GM 6 satışa sunuldu.

General Mobile GM 6 Satışa Sunuldu

General Mobile'nin uzun süredir beklenen telefonu GM 6 satışa sunuldu.

26 Mayıs 2017 Cuma 02:50
General Mobile GM 6 Satışa Sunuldu

General Mobile'nin uzun süredir beklenen telefonu GM 6 satışa sunuldu. GM 6, Android güncellemelerini en hızlı ve en güvenli şekilde alan Android One projesi kapsamında yer alıyor. General Mobile 5 modeli sonrası uzun süredir beklenen General Mobile 6 modelini nihayet satışa sundu.

General Mobile'ın Google ile ortaklaşa yürüttüğü Android One projesi kapsamında ürettiği yeni akıllı telefon General Mobile GM 6, nihayet satışa sunuldu. Tanıtımı geçtiğimiz şubat ayında Barselona'da düzenlenen MWC 2017'de yapılan GM 6, nihayet satışa sunuldu.

Güçlü teknik özellikler ve devamlı güncel yazılımı ile göze çarpan General Mobile GM 6, oldukça uygun fiyatla satılıyor. GM 6, ülkemizde 1099 TL fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu. GM 6'nın, geçtiğimiz yıllardaki gibi, fiyat-performans kategorisi içinde başarılı bir telefon olarak bu yılın en çok satan modellerinden biri olacapı tahmin ediliyor.

PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT

General Mobile'den yapılan açıklamada, GM 6 modelinin, General Mobile'nin anlaşmalı yetkili satış noktalarından peşin fiyatına 6 ay taksit seçeneği ile satın alınabileceği belirtildi.

GM 6'NIN ÖZELLİKLERİ

General Mobile GM 6, 5 inçlik HD çözünürlüğe sahip bir IPS ekranı barındırıyor. GM 6'nın ekranı Gorilla Glass 3 ile korunuyor. 2.5D kavisli camı sayesinde oldukça şık bir görünüme sahip. Gücünü MediaTek MT6737T platformundan alan GM 6, 3GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca cihaz, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği de sunuyor.

GM 6'nın kamerası da oldukça iddialı. GM 6, çift tonlu LED flaşa sahip 13MP çözünürlükteki arka ve yine LED flaş ile desteklenen 8MP çözünürlüğe sahip arka kameraya sahip.

General Mobile GM 6, en güncel Android sürümü olan Android 7.0 Nougat ile çalışıyor. GM 6, yazılım tarafından General Mobile ve Google ortaklığıyla Android One projesi kapsamında uzun süre en yeni Android güncellemeleri alacağınızı vaat ediyor. GM 6, her ay yayınlanan güvenlik güncellemeleriyle kullanıcılarına her daim güvenli bir Android sürümü sunuyor. Telefon, 3000mAh kapasitedeki çıkarılabilir bir bataryaya sahip.

General Mobile GM 6, şu an uzay grisi ve altın renkleriyle satılıyor. 

Son Güncelleme: 26.05.2017 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.