banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Vodafone Park'ın Terasında Şampiyonluk Kutlaması

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş için ilk kutlama Vodafone Park Stadı'nın teras katında düzenlendi.

Vodafone Park'ın Terasında Şampiyonluk Kutlaması

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş için ilk kutlama Vodafone Park Stadı'nın teras katında düzenlendi.

03 Haziran 2017 Cumartesi 17:30
Vodafone Park'ın Terasında Şampiyonluk Kutlaması

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş için ilk kutlama Vodafone Park Stadı'nın teras katında düzenlendi. Vodafone ve Beşiktaş Kulübü'nün organizasyonu ile Beşiktaş-Osmanlıspor maçı öncesi düzenlenen kutlamaya Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ev sahipliği yaptı.

2016-2017 Spor Toto Süper Lig sezonunda şampiyon olan Beşiktaş, şampiyonluk kutlamalarına Vodafone Park Stadı'nın teras katında başladı. Vodafone ve Beşiktaş JK organizasyonu ile Beşiktaş - Osmanlıspor maçı öncesinde bir ilk olarak şampiyonluk kutlaması düzenlendi. Kutlamaya binlerce Beşiktaş taraftarı katıldı.

Vodafone Park Stadı'nda üst üste iki sezon şampiyon olan ve ligde 15.'ci şampiyonluğu elde ederek üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş'ın şampiyonluk coşkusuna siyah beyazlı taraftarlar da ortak oldu. Vodafone Park terasına kurulan podyuma çıkan Beşiktaşlı futbolcular, tezahürat ve marşlarla şampiyonluğu kutlayan taraftarları selamladı.

Terastaki kutlamada, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e bir kupa hediye etti.

ARTIK ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLAMA ZAMANI

Kutlamada açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Artık şampiyonluğu doyasıya kutlamanın zamanı. Bu sezon çok yorulduk, çok çabaladık. Bu şampiyonluğu hakettik. Emeği geçenler kutluyorum. Artık Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluğu doyasıya kutlama ve mutlu olma zamanı. Bugün karada, havada, denizde her yerde Beşiktaş var. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da, Vodafone Türkiye olarak, gönül birliği ile bağlı oldukları Beşiktaş'ın üst üste iki kez şampiyon olmasından gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi. Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını ifade eden Aksoy, "Beşiktaş ile birlikte sponsorluğun kitabını yazdık. Türkiye ve dünyanın en güzel statlarından birini inşa ettik. Beşiktaş'ı kutluyoruz ve yeni evinde nice şampiyonluklar diliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.