banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 2

Zirve hesabı yapan Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 2

Zirve hesabı yapan Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

06 Mart 2018 Salı 01:59
Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 2

Zirve hesabı yapan Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Oldukça zorlu geçen Trabzonspor deplasmanını, ikinci yarıda oyuna giren Negredo'nun iki asisti ve Babel'in iki golü ile galibiyetle geçiren Beşiktaş böylece kendisini şampiyonluk yolunda tutmayı başardı.

HER İKİ TAKIM DA MAÇA GALİBİYET PAROLASI İLE ÇIKTI

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup eden ve 6 maç sonra 3 puanla tanışan Trabzonspor maça galibiyet parolası ile çıktı. Beşiktaş da, zirveden kopmamak için aynı parolayla maça çıktı.

BEŞİKTAŞLI TOSİC MAÇIN 29. SANİYESİNDE SARI KART GÖRDÜ

Maçın henüz 29. saniyesinde Beşiktaşlı oyuncu Tosic, topa elle müdahele ettiği için sarı kart gördü.

Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

BEŞİKTAŞ, NEGREDO VE BABEL İKİLİSİ İLE İKİ GOL BULDU

Beşiktaş maçın ikinci yarısında ilk oyuncu değişikliğini yaptı ve Vagner Love oyundan çıkarken, Alvaro Negredo oyuna dahil oldu.

Maçın 71. dakikasında, gelişen Beşiktaş atağında, Negredo'nun verdiği passı iyi değerlendiren Babel takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 78. dakikjasında, kendi yarı sahasında kazandığı serbest vuruşu bekletmeden kullanan Beşiktaş'ta Babel ve Negredo ver kaç pozisyonuna girdi. Babel, paslaşma sonrası kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç, Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.