banner24
banner25

Rüzgar Sörfü Slalom'da Türkiye Ligi Heyecanı

İzmir'in Çeşme, Seferihisar, Urla ve Dikili ilçelerinde düzenlenecek olan ve toplam dört ayaktan oluşan Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi heyecanı bugün başlıyor.

Rüzgar Sörfü Slalom'da Türkiye Ligi Heyecanı

İzmir'in Çeşme, Seferihisar, Urla ve Dikili ilçelerinde düzenlenecek olan ve toplam dört ayaktan oluşan Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi heyecanı bugün başlıyor.

29 Haziran 2017 Perşembe 05:07
Rüzgar Sörfü Slalom'da Türkiye Ligi Heyecanı

İzmir'in Çeşme, Seferihisar, Urla ve Dikili ilçelerinde düzenlenecek olan ve toplam dört ayaktan oluşan Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi heyecanı bugün başlıyor. Türkiye Yelken Federasyonu ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin koordinasyonunda yapılacak olan Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ilk ayak yarışları bugün başlayacak ve 2 Temmuz'a kadar Seferihisar Sığacık Akarca Plajı'nda bulunan Seferihisar Citta Slow Spor Kulübü'nde, Seferihisar Belediyesi'nin ev sahipliği ile yapılacak.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, düzenlenecek etkinlikler ile Ege kıyılarında görsel şölen yaşanacağını belirterek, "Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nde alınacak sonuçlar sonrası ilk kez Slalom sınıfında Milli Takım oluşacak. Görsel şölenin yanı sıra seçme kriteri de olacak olan yarışmalar, büyük heyecan ve çekişmeye sahne olacak" diye konuştu.

YAZ BOYU RÜZGAR SÖRFÜ ŞENLİĞİ

Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ile Ege kıyılarının yaz boyu rüzgar sörfü şenliğine sahne olacağını ifade eden İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de, "Cennet Ege'mizin nerede ise her kıyısı rüzgar sörfü için biçilmiş kaftan. Yarışmalar sayesinde bölgemizi tanıtmak için yeni fırsatlar yakalanacak. Ege kıyılarında başlayan yarışmaları her sene büyüterek, önümüzdeki yıllarda ülkemizin tüm sahil şeridine yaymayı planlıyoruz. Rüzgar Sörfü Ligi'nde mücadele edecek olan sörfçülerimize başarılar diliyoruz. Sörf tutkunları ve halkımızı çok keyifli geçeceğine inandığımız yarışları izlemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

"SEFERİHİSAR OLARAK EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ"

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nde ilk etap yarışlarına ev sahipliği yapmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirerek, "Seferihisar, 49 kilometre uzunluğundaki sahili, denizi ve rüzgarı ile Türkiye'nin önemli sörf merkezlerinden biri olabilecek özelliklere sahiptir. Hatta bu özellikleri ile Seferihisar'ın dünyanın en çok tercih edilen sörf merkezlerinden biri olacağına inanıyorum. Türkiye Yelken Federasyonu ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'ne bizi ev sahibi seçtiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm gücümüz ile bu organizasyonun adına yakışır şekilde gerçekleşmesi için çalışacağız. Deniz, sörf ve rüzgar tutkunlarını Seferihisar'da bu keyifli şampiyonaya bekliyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.