banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Rüzgar Sörfü'nde Türkiye Ligi Heyecanı

Türkiye Yelken Federasyonu Deniz Ticaret Odası Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ikinci ayağını oluşturan Dikili yarışları, Dikili Belediyesi'nin ev sahipliğinde Çandarlı Doğu Plajı'nda yapıldı.

Rüzgar Sörfü'nde Türkiye Ligi Heyecanı

Türkiye Yelken Federasyonu Deniz Ticaret Odası Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ikinci ayağını oluşturan Dikili yarışları, Dikili Belediyesi'nin ev sahipliğinde Çandarlı Doğu Plajı'nda yapıldı.

18 Temmuz 2017 Salı 14:52
Rüzgar Sörfü'nde Türkiye Ligi Heyecanı

Türkiye Yelken Federasyonu Deniz Ticaret Odası Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ikinci ayağını oluşturan Dikili yarışları, Dikili Belediyesi'nin ev sahipliğinde Çandarlı Doğu Plajı'nda yapıldı. 60 sporcunun katıldığı yarışlarda oldukça çekişmeli mücadeleler yaşandı.

Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi İkinci Ayak yarışları sonunda dereceye giren sporcular, kupalarını, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Belediyesi Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mihri Çelik, Dikili Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Başaran ve Başhakem Eşref Uzun'dan aldı.

YARIŞLAR HEYECANLI ANLARA SAHNE OLDU

Kupa töreninde konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Rüzgar sörfü yarışlarında heyecanlı anlara tanıklık ettik. Yarışmalarda başarılı olan sporcuları, teknik ekipleri ve hakemleri kutluyorum. Dikili ve Çandarlımız su sporlarında marka kent olma yolunda ilerliyor. Gösterdikleri iş birliği için Yelken Federasyonumuza ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türkiye Yelken Federasyonu Deniz Ticaret Odası Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ikinci ayağı yarışları kapsamında, genç kızlar kategorisinde Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü sporcusu Yağmur Güneri birinci, Yeni Foça Windsurf Yelken Spor Kulübü sporcusu Melisa Çalışkan ikinci, Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü sporcusu Melis Tarakçıoğlu ise üçüncü oldu.

DERECEYE GİRENLER

Kadınlar kategorisinde ise Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Lena Aylin Erdil birinci, Göztepe Yelken ve Windsörf Kulübü sporcusu Fulya Ünlü ikinci, Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü sporcusu Çağla Kubat Diaz ise üçüncü oldu.

Genç erkekler kategorisinde ise Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü sporcusu Ali Maga birinci olurken, Göztepe Yelken ve Windsurf Kulübü sporcusu Hüseyin Onur Onma ikinci, Yeni Foça Windsurf Yelken Spor Kulübü sporcusu Angeli Hacudi üçüncü sırayı elde etti.

Erkekler'de ise Çeşme altı Rüzgar Sörfü sporcusu Erkan Morgan birinci, Göztepe Yelken ve Windsurf Kulübü sporcusu Osman Atakan Sönmez ikinci, Orkan Eryıldırım ise üçüncü oldu. Master kategorisinde ise birinciliği Ege Açıkdeniz Yat Kulübü'nden Ali Sinan Gerzile alırken, Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü sporcusu Özfer Uralp ikinci, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Tayfun Önür üçüncü oldu.

Türkiye Yelken Federasyonu Deniz Ticaret Odası Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi üçüncü ayak yarışları 3-6 Ağustos 2017 tarihlerinde Göztepe Spor Kulübü Rüzgar Sörfü Şubesi ev sahipliğinde Urla'da gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.