banner24
banner25

Ronaldo Real Madrid'den Ayrılıyor İddiası

Dünyanın en iyi futbolcularından olan Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılacağı iddia edildi.

Ronaldo Real Madrid'den Ayrılıyor İddiası

Dünyanın en iyi futbolcularından olan Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılacağı iddia edildi.

16 Haziran 2017 Cuma 23:15
Ronaldo Real Madrid'den Ayrılıyor İddiası

Dünyanın en iyi futbolcularından olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılacağı iddia edildi. Son günlerde adı vergi kaçakçılığı iddiaları ile anılan dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun da Real Madrid'den ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Bu sezon hem İspanya Ligi'nde hem de Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Real Madrid, yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu kaybedebilir.

KARARINI VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Madrid Savcılığı tarafından kendisiyle ilgili açılan davaya sinirlenen Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılmaya karar verdiği iddia edildi. Medyada yer alan haberlere göre, kararla ilgili, 'geri döndürülemez' ifadesine de yer verildi.

Cristiano Ronaldo'nun da aldığı bu kararı kulüp başkanı ve yönetimine ilettiği iddia edildi.

REAL MADRİD FORMASIYLA 394 MAÇ OYNADI

Dünyaca ünlü 32 yaşındaki yıldız futbolcu Ronaldo, Real Madrid forması ile bugüne kadar 394 maçta forma giydi. Ronaldo, bu maçlarda 406 gol attı ve 125 asist yaptı. Ronaldo, bu performansıyla hem kulübünde, hem de kendi kariyerinde büyük bir başarıya imza attı.

ÇİNLİ BİR KULÜP 200 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Real Madrid ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan yıldız futbolcuya, dünyaca ünlü pekçok kulüpten teklifler yağdığı belirtildi. Adı açıklanmayan Çinli bir kulübün, Ronaldo'ya 200 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü.

Bunun yanı sıra Paris Saint Germain ve Manchester United kulüplerinin de Ronaldo için 180 milyon euro bütçe ayırabilecekleri iddia edildi. Real Madrid yönetiminin, ''senin masum olduğunu biliyoruz'' açıklamasına rağmen Portekizli yıldız oyuncunun kararında net olduğu ve İspanyol kulübünden ayrılmak istediği ileri sürüldü.

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Ronaldo ile ilgili Madrid Savcılığı, hakkında 14,75 milyon euro vergi kaçırdığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Hakkındaki iddialara sosyal medyadan yanıt veren Ronaldo, ''bazen en iyisi susmaktır '' şeklinde paylaşımda bulundu. Ünlü yıldıza takipçileri sosyal medya üzerinden destek verdi.

Son Güncelleme: 16.06.2017 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.