banner24
banner25

Olimpiyat Meşalesi Gürmar Çeşme’de Yandı

P&G, Aykanlar ve Gürmar işbirliğiyle Çeşme Gürmar mağazasında ‘Olimpiyat Meşalesini Gürmar Çeşme’de Yakıyoruz’ etkinliği düzenlendi.

Olimpiyat Meşalesi Gürmar Çeşme’de Yandı

P&G, Aykanlar ve Gürmar işbirliğiyle Çeşme Gürmar mağazasında ‘Olimpiyat Meşalesini Gürmar Çeşme’de Yakıyoruz’ etkinliği düzenlendi.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 10:49
Olimpiyat Meşalesi Gürmar Çeşme’de Yandı

Futbol, basketbol ve barfiks yarışmalarından oluşan etkinliğe Çeşmeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan vatandaşlara P&G ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verildi.

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ve diğer P&G yöneticileri Çeşme Gürmar mağazasındaki etkinlik alanını ve mağazayı gezdi. Etkinlik alanındaki spor aktivitelerine katılan firma yöneticileri etkinliğin ardından Gürmar Alışveriş Merkezleri Satın Alma Müdürü Gülay Nevruz Heppekcan’dan mağaza hakkında bilgiler aldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Gürmar Alışveriş Merkezleri Satın Alma Müdürü Gülay Nevruz Heppekcan, “5 yıldan beri Çeşme’de hizmetinizdeyiz. P&G ve Gürmar olarak bugün Çeşme Mağazamızda güzel bir etkinlik yapıyoruz. Olimpiyatlara sponsor olan P&G firmasının etkinliğinde birlikteyiz. Çalışmalarımıza P&G Ege ve Akdeniz Distribitörü Aykanlar’la birlikte organize ediyoruz. Tüm kozmetik, hijyen ve ev temizliği ürünlerinde P&G ürünlerinin sağlıklı ve kaliteli olduğuna tüm dünya inanıyor. Bizde destekliyoruz. Bugün buradaki projemize halkımızı da dahil ediyoruz. Olimpiyatlar temasıyla birlikte 50 liralık alışverişlerinde P&G ürünlerinden herhangi birini alan müşterilerimize rafımızdan hediyelerimizi takdim edeceğiz. 5 penaltıyı gole çeviren, 5 basket atan ya da barfiks platformunda 100 saniye asılı durabilen kişilere P&G rafımızdan hediyelerimiz olacak. Tüm katılımcılara hediyelerimiz var. Çeşme halkının sağlığını temizliğini hijyenini hem P&G hem de Gürmar olarak düşünüyoruz ve destekliyoruz. Aykanlar’ın desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Aykanlar firma yetkilisi Recep Kerem Özserin, “2014 yılında ‘Olimpik Anneler’ adıyla başlayan proje başarıyla devam ediyor. Bu projede sporcu çocuklarla birlikte anneler de destekleniyor. Yarışmaların başından sonuna kadar P&G, hem annelerin hem de sporcuların yanında bulunuyor. Ayrıca Orkid olarak da Voleybol Milli Takımımızı destekliyoruz. Basketbol, futbol ve barfiks yarışmalarımız olacak. Gürmar müşterilerine çeşitli hediyeler dağıtacağız. Geçtiğimiz ay da Bornova Gürmar mağazasındaki etkinliğimize olimpiyatlara katılan bir sporcumuz ve annesi katıldı.

Procter & Gamble, sporun sağlıklı ve özgüvenli nesiller için öneminden hareketle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile birlikte 2014 yılından beri Olimpik Anneler Projesi’ne başarıyla devam ediyor. P&G’nin Türkiye’de spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı Olimpik Anneler projesinde yer alan 14’ü kadın toplam 29 sporcu Tokyo’da düzenlenen Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda yarıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.