banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Neymar'a Rekor Transfer Bedeli

Dünyanın en ünlü futbolcuları arasında yer alan Neymar Jr.’ın PSG’den Real Madrid’e gideceği iddia ediliyor.

Neymar'a Rekor Transfer Bedeli

Dünyanın en ünlü futbolcuları arasında yer alan Neymar Jr.’ın PSG’den Real Madrid’e gideceği iddia ediliyor.

09 Mart 2018 Cuma 17:16
Neymar'a Rekor Transfer Bedeli

İspanya’nın ve dünyanın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid’in Neymar hayalinin yeniden alevlendiği iddia ediliyor. İddiaya göre PSG kulübünün 400 Milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği yıldız futbolcu için Paris’te bir görüşme yapıldı.

Bazı gazetelerdeki haberlerine göre PSG yönetiminin tam 400 Milyon Euro bonservis bedeli istediği kaydediliyor. 400 Milyon Euro’nun yanısıra futbolcuya da başarı bonusları ve primlerinin verileceği iddia edildi. Real Madrid yetkilileri ile gerçekleştiği iddia edilen bu süpriz görüşmede Neymar’ın babası ve avukatlarında bulunduğu aktarılıyor.

Dünyanın en ünlü futbol yıldızlarından birisi olan Neymar, Barcelona’dan PSG kulübüne rekor bir transfer bedeli olan 222 Milyon Euro’ya geçmişti. 5 yıllık sözleşme ile PSG futbolcusu olan Neymar’ın yıllık 45 Milyon Euro, haftada 865 bin Euro ücret aldığı biliniyor.

Neymar olarak bilinen yıldız futbolcunun gerçek adı Neymar Da Silva Santos Junior. 2010 Dünya Kupası’na teknik direktör Dunga tarafından alınmayan yıldız futbolcu için imza kampanyası başlatılmıştı. Binlerce imza toplanan kampanyaya Pele ve Romario gibi Brezilya futboluna damga vuran efsane futbolcular da destek vermişti.

Kariyeri başarılarla dolu olan yıldız futbolcu, genç yaşında Real Madrid,West Ham United gibi ünlü takımların radarına girmişti. Ancak o zamanlar Barcelona’nın yolunu tutan genç yıldızın transferi dünya basınının ilgi odağı olmaya devam ediyor. PSG’de forvet pozisyonunda oynayan Neymar, 1992 doğumlu, 26 yaşında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.