banner24
banner25

Kültürpark Cup'un Şampiyonu Buzarnescu Oldu

Kültürpark Uluslararası Kadın Tenis Tutnuvası'nın şampiyonu Romanyalı sporcu Michaela Buzarnescu oldu.

Kültürpark Cup'un Şampiyonu Buzarnescu Oldu

Kültürpark Uluslararası Kadın Tenis Tutnuvası'nın şampiyonu Romanyalı sporcu Michaela Buzarnescu oldu.

25 Haziran 2017 Pazar 02:41
Kültürpark Cup'un Şampiyonu Buzarnescu Oldu

İzmir'de ilk kez Kültürpark Tenis Kulübü'nün ev sahipliği ile düzenlenen ve Dünya Kadınlar Tenis Sıralaması’nda üst sıralarda yer alan kadın sporcuların da katıldığı 60 bin dolar ödüllü TEB Uluslararası Kültürpark Kadın Tenis Turnuvası'nda şampiyon belli oldu. Kültürpark Uluslararası Kadın Tenis Tutnuvası'nın şampiyonu Romanyalı sporcu Michaela Buzarnescu oldu.

İZMİR'DE İLK KEZ DÜZENLENEN ULUSLARARASI KADIN TENİS TURNUVASI

İzmir'de 1 hafta boyunca devam eden tenis turnuvasında şampiyonluğu Romen kadın tenisçi Michaela Buzarnescu elde etti. Kültürpark Tenis Turnuvası final karşılaşmasına adlarını yazdıran Japonyalı sporcu Eri Hozumi ve Romen sporcu Michaela Buzernescu karşı karşıya geldi.

FİNAL MAÇINDA BAŞTAN SONA ROMEN SPORCUNUN ÜSTÜNLÜĞÜ VARDI

Japon ve Romen kadın tenisçiler arasındaki final karşılaşması Romen sporcu Buzarnescu'nun üstünlüğü ile geçti. Romanyalı kadın tenisçi, maçın setlerini 6-1 ve 6-0 önde tamamlayarak karşılaşmayı da 2-0 kazandı.

Şampiyonluk kupasını İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu'dan alan Romen tenisçi, büyük mutluluk yaşadı. Turnuva ikincisi olan japonyalı sporcu Eri Hozumi'ye ikincilik kupasını ise Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş sundu.

İZMİRLİLER'E TEŞEKKÜR ETTİ

Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, turnuva sonrası açıklama yaparak, turnuvaya sponsor olan tüm kurumlara ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti. Uyaroğlu, karşılaşmaları izlemek üzere tribünleri bir hafta boyunca dolduran İzmirli sporseverlere de teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.