banner24
banner25

Karşıyaka Starları'nın Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Ragbi Federasyonu, ilk kez 'Türkiye 1. Beyzbol Ligi' oluşturulması amacıyla terfi turnuvası niteliğinde olan 'Türkiye +18 (Büyükler) Beyzbol Şampiyonası' düzenledi.

Karşıyaka Starları'nın Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Ragbi Federasyonu, ilk kez 'Türkiye 1. Beyzbol Ligi' oluşturulması amacıyla terfi turnuvası niteliğinde olan 'Türkiye +18 (Büyükler) Beyzbol Şampiyonası' düzenledi.

29 Haziran 2017 Perşembe 01:51
Karşıyaka Starları'nın Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Ragbi Federasyonu, ilk kez 'Türkiye 1. Beyzbol Ligi' oluşturulması amacıyla terfi turnuvası niteliğinde olan 'Türkiye +18 (Büyükler) Beyzbol Şampiyonası' düzenledi. Şampiyonaya katılan ve müsabakaları sadece tek yenilgi alarak 6. sırada tamamlayan İzmir ekibi 'Karşıyaka Starları', Türkiye Ragbi 1. Ligi'nin ilk takımlarından birisi olmayı başardı. Karşıyaka Starları'nın yeni hedefi ise Türkiye Ragbi Ligi'nde şampiyon olmak.

İzmir'de Bostanlıspor Kulübü tarafından alternatif spor dallarında ikinci takımı kurmak amacıyla kurulan Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü, bayanlar ragbi liginde elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu sonrası, Türkiye Beyzbol Şampiyonası'nda da başarılı oldu.

Önümüzdeki sezon ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Beyzbol 1. Ligi'nde mücadele edecek takımlar arasına giren Karşıyaka Starları'nın başarısını kutlayarak değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Avni Erboy, "Gençlerimiz bizlere çifte bayram mutluluğu yaşattılar. Bostanlıspor ile beraber şampiyonada yer alan Karşıyaka Starları'nın elde ettiği bu başarı küçümsenmemeli. 18 takım arasında lige katılma hakkını elde eden tek Ege takımı olmanın gururunu yaşadık. Önümüzdeki sezon hedefimiz ise kesinlikle Türkiye Şampiyonu olarak, Avrupa'da yarışmayı başarmak." dedi.

"SPONSOR ARAYIŞINA BAŞLAYACAĞIZ"

Bugünden itibaren sponsor arayışına başlayacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Erboy, "İzmirli işadamlarını ve okul sahiplerini bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Kolej sporu olan beyzbolda işbirliği yapmaya hazırız." diye konuştu.

Takım Antrenörü Bülent Sönmez'in elde edilen bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu aktaran Erboy, "Biraz daha imkan oluşturabilirsek, başarımız daha da artacaktır. Antrenörümüzü ve oyuncularımızı kutluyoruz. Bu arada Bostanlıspor'da turnuvada şampiyon olan Eskişehir'e 3-0 mağlup olarak gruptan çıkamadı. Tek yenilgi ile lige katılamamanın üzüntüsünü yaşadık. 11. sırada olan takımımız gelecek sezon kesinlikle lige çıkacaktır ve Karşıyaka Starları'nı 1. Ligde yanlız bırakmayacaktır." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 29.06.2017 02:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.