banner24
banner25

Karşıyaka hocasını istiyor

Karşıyakalı taraftarların Ufuk İskender ısrarı

Karşıyaka hocasını istiyor

Karşıyakalı taraftarların Ufuk İskender ısrarı

13 Ekim 2021 Çarşamba 10:06
Karşıyaka hocasını istiyor
TFF 3. Lig 3. Grup'ta transfer yasağını kaldırıp yenilediği kadrosuyla beklentinin çok uzağında bir performans ortaya koyan ve son oynanan Orduspor 1967 maçı sonrası yollarını Teknik Direktör Cüneyt Biçer'le ayıran Karşıyaka’da taraftarlar, Ufuk İskender ismi üzerinde duruyor. 16 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerinde Vefaspor, İstanbulspor, Orduspor ve Kasımpaşa gibi köklü kulüplerin formasını giydikten sonra İstanbulspor, Medipol Başakşehir, Siirtspor, Orduspor, Anadolu Üsküdar, Karşıyaka ve Karadeniz Ereğli Belediyespor'u çalıştıran deneyimli Teknik Direktör İskender, yeşil kırmızılı taraftarlarca takımın başında görülmek isteniyor. Uzun yıllar futbolculuk hayatı ile Türk futboluna hizmet veren, oyunculuk kariyerini noktaladıktan sonra ise antrenörlük ve teknik direktörlük görevleriyle de futbola katkı vermeyi sürdüren İskender, halihazırda pek çok oyuncuyu yetiştiren isim olarak dikkat çekiyor.

Futbolun da ufku açılacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde sezona 2 galibiyetle başlayan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de Hapoel Jerusalem'i son saniye üçlüğüyle mağlup ettikten sonra Anadolu Efes’i elinden kaçıran Pınar Karşıyaka’nın Başantrenörü Ufuk Sarıca’ya büyük bir sevgi besleyen taraftarların, adaşı olan Ufuk İskender’le de çıkışa geçeceklerine inandıkları söyleniyor. 2009-2012 yılları arasında Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir'de altyapılar ve A takımda görev alan İskender’in UEFA Pro Lisans’ı bulunuyor.
Anahtar Kelimeler:
KarşıyakaUfuk IskenderKsk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.