banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Karnaval Gibi Sınav'da Bin 500 Sporcu Yarışacak

Türkiye'nin en başarılı Cimnastik Spor Kulüpleri'nden olan Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen performans değerlendirme organizasyonuna bu yıl bin 500 öğrenci katılacak.

Karnaval Gibi Sınav'da Bin 500 Sporcu Yarışacak

Türkiye'nin en başarılı Cimnastik Spor Kulüpleri'nden olan Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen performans değerlendirme organizasyonuna bu yıl bin 500 öğrenci katılacak.

01 Haziran 2017 Perşembe 16:30
Karnaval Gibi Sınav'da Bin 500 Sporcu Yarışacak

Türkiye'nin en başarılı Spor Kulüpleri'nden olan Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen performans değerlendirme organizasyonuna bu yıl bin 500 öğrenci katılacak. Şavkar Cimnastik Spor Kulübü, 26 milli sporcusuyla, trambolin, cimnastik, sportif aerobik ve ritmik cimnastik branşlarında faaliyet gösteriyor. Bu branşlarda yarışlara katılan tek kulüp olan Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından düzenlenen organizasyona çok sayıda firmak katılacak.

BİN 500 SPORCU KATILACAK

Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan performans değerlendirme organizasyonu, kulübün Karşıyaka Örnekköy semtinde bulunan Zübeyde Hanım Arena Şubesi'nde 4 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Organizasyona yaşları 4 ile 15 arasında değişen bin 500 sporcu ve onların aileleri ile birlikte yaklaşık 5 bin kişinin katılımının beklendiği belirtidli.

TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI KULÜPLERİ ARASINDA

Şavkar Cimnastik Spor Kulübü, son 8 yılda tüm branşlarda gösterdiği performans ile Türkiye'nin en başarılı kulüpleri arasında yer alıyor. Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından her yıl gerçekleştirilen organizasyonda, yıl boyunca çalışan sporcuların performansları, Şavkar Cimnastik Spor Kulübü'nde yetişen ve herbiri milli sporcu olan eğitmen ve antrenörler tarafından değerlendirilecek.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ULUSLARARASI BOYUTTA YAPILMASI PLANLANIYOR

Şavkar Cimnastik Spor Kulübü tarafından düzenlenen organizasyon, bir sonraki yıl uluslararası boyutta yapılması planlanıyor. Organizasyon kapsamında çok sayıda firma da stant açacak. Performans değerlendirme sınavları sırasında, katılımcı firmalar tarafından gerçekleştirilecek farklı etkinlikler de organizasyona renk katacak. Organizasyon adeta bir şölen havasında geçecek.

"MİLLİ TAKIMA BİRÇOK SPORCU KAZANDIRDIK"

Milli Takıma bir çok sporcu kazandırdıklarını dile getiren Şavkar Cimnastik Spor Külübü Başkanı İsmail Göktekin, 1991'de İzmir'de kurulan Şavkar Cimnastik Spor Kulübü'nün o günden bugüne kadar birçok milli takım sporcusu ile antrenörünü yetiştiren kulüp olduğunu söyledi. Şavkar Cimnastik Spor Kulübü'nün, yıllardır spora ve sporcuya verdiği hizmet kalitesi ile kocaman bir aileye dönüştüğünü aktaran Göktekin, "Bu vesile ile bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz ve bin 500 öğrencimizin katılacağı kontrol yarışmalarımıza tüm İzmirli spor severleri bekliyoruz" diye konuştu.

ŞAVKAR SPOR KULÜBÜ EN BAŞARILI KULÜPLERDEN

Türkiye'nin en başarılı spor kulüpleri arasında bulunan Şavkar Spor Kulübü'nün yetiştirdiği onlarca milli sporcu var. Kulüp bünyesinde halen erkekler artistik cimnastikte 6, kızlar artistik cimnastikte 10, ritmik cimnastikte 3, trambolin cimnastikte 3, yüzme branşında 4 olmak üzere toplam 26 milli takım sporcusu bulunuyor. Kulüp, 2 bin alt yapı sporcusu ve 5 bin aktif üyesi ile köklü bir aile oluş durumda.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.