banner24
banner25

İngiliz Kulüpleri Emre Mor'un Peşinde

A Milli Takımımız ve Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'a talip olan kulüplerin sayısı her geçen gün artıyor.

İngiliz Kulüpleri Emre Mor'un Peşinde

A Milli Takımımız ve Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'a talip olan kulüplerin sayısı her geçen gün artıyor.

18 Haziran 2017 Pazar 21:42
İngiliz Kulüpleri Emre Mor'un Peşinde

A Milli Takımımız ve Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'a talip olan kulüplerin sayısı her geçen gün artıyor. Emre Mor'a son olarak İngiltere'den Southampton takımının da talip olduğu ve başarılı futbolcuyu transfer etmek istediği iddia edildi. Almanya Ligi Bundesliga'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu, bir çok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

ÜÇ BÜYÜKLERİN DE GÜNDEMİNDE

A Milli Takımın başarılı ve genç oyuncusu Emre Mor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunuyor. Genç futbolcunun adı en son İngiliz ekiplerinden Liverpool'la da gündeme gelmişti. Türk takımlarının Emre Mor ile ilgilendikleri ancak kulübüne henüz resmi bir teklifte bulunmadıkları biliniyor. Emre Mor'un yüksek bonservisinin yüksek maliyetli olması nedeni ile kulüplerin futbolcuyu kiralama yoluna daha yakın oldukları ileri sürülüyor.

DAHA FAZLA OYUNDA KALMAK İSTİYOR

İngiltere medyasında yer alan haberlere göre, Emre Mor'un gelecek sezon bir başka takımda forma giymek istediği, bu isteğinin altında da futbolcunun daha fazla süre oyunda kalmak istemesi olduğu ileri sürüldü.

Alman Borussia Dortmund kulübünde forma giyen genç yıldız oyuncunun kulübünün de kiralama konusuna sıcak baktığı belirtiliyor.

İngiliz Premier Ligi takımlarından olan Southampton'un Emre Mor'u kiralık olarak transfer etmek istediği kaydediliyor. Emre Mor için ayrıca İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad takımının da devrede olduğu belirtiliyor.

Genç futbolcunun kararını ise önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi. İngiliz medyasında yeralan habere göre Liverpool kulübü de Emre Mor'u transfer etmek istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.