banner24
banner25

Igor Tudor: Sorumluluğu Alıyorum

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersund'a elenen Galatasaray'ın Teknik Direktörü Igor Tudor, tüm sorumluluğu aldığını söyledi.

Igor Tudor: Sorumluluğu Alıyorum

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersund'a elenen Galatasaray'ın Teknik Direktörü Igor Tudor, tüm sorumluluğu aldığını söyledi.

21 Temmuz 2017 Cuma 02:40
Igor Tudor: Sorumluluğu Alıyorum

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersund'a elenen Galatasaray'ın Teknik Direktörü Igor Tudor, tüm sorumluluğu aldığını söyledi. Östersund FK'ya elenmeleri sonrası açıklamalarda bulunan Tudor, "Ne yazıkki Avrupa'dan elendik." diye konuştu. Tudor, bir gazetecinin, "İstifa edecek misiniz" şeklindeki soruya, "İstifa etsem hoşunuza giderdi herhalde." şeklinde yanıtladı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur ön eleme maçında kendi evinde karşı karşıya geldiği İsveç ekibi Östersund FK ile 1 - 1 berabere kaldı ve Avrupa arenasına veda etti.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktör Igor Tudor, "Çok üzgünüz. Çok sayıda taraftar gelmişti. Oyuncularımada söyledim. İki maçtada çok istediler. Ama olmadı." dedi.

"TARAFTARLARIN YERİNDE OLSAM AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRİM"

Galatasaray taraftarlarının 'istifa' tezahüratlarının sorulması üzerine Igor Tudor, "İstifa etsem hoşunuza giderdi herhalde. Bende taraftarların yerinde olsaydım aynı tepkiyi verirdim. Teknik direktör olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Herkes istediği pozisyonda oynadı. Ancak ne olursa olsun taraftarımız haklı. Taraftarımıza bu masal gibi gelecektir. Ne yazıkki Avrupa'dan elendik." şeklinde konuştu.

Igor Tudor şunları söyledi: "Kafalarını kaldırıp sahaya çıkmalarını söyledim. Yeni bir takım kuruyoruz. Geçtiğimiz iki sezona bakar isek Galatasaray, haketmediği yerde bitirdi. Onun için ona yakın oyuncu gönderdik. Yeni bir takım kurduk. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. 2-3 hafta çalışarak en iyi Gomis ve Belhanda'yı göremedik.  Daha aramıza 4 veya 5 oyuncu daha katılacak. Ciddi bir takıma karşı mücadele ettik. Tabiiki de Galatasaray'ın rakibi olabilecek bir takım değildi. Bunlar bahane değil."

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, bu yıl yeni bir takım kurduklarını hatırlatarak, 3 oyuncu getirdiklerini, 4 veya 5 oyuncunun transfer edilmesi ile 'süper bir takım olacaklarını' dile getirdi.

Galatasaray'ı çalıştıracak yeterliliği olduğunu ifade eden Tudor, "Bunun yorumunu ben yapamam. Belki kötü bir hoca olduğumu düşünebilirsiniz. Bunu sadece sonuca bağlamamak gerekir. Bahanesi yok. Ne konuşursam burda toz gibi kalacak. Şu an oynadığımız maç yanlış zamanda geldi. Bunları bahane olarak görmeyin. Ama göreceksiniz Galatasaray çok güzel bir takım olacak." dedi.

Tudor, Avrupa'dan elenmelerinde bütün sorumluluğu aldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2017-07-21 10:45:16

Abi bırak artık
Yol yakınken dönelim

Avatar
Ferhat Melik 2017-07-21 10:46:36

Yorum bile yapmaya gerek yok

Avatar
Temel Sevim 2017-07-21 10:47:09

Çok yazık