banner24
banner25

Göztepe Süper Lig'de

İzmir'in köklü kulüplerinden Göztepe, penaltı atışları sonucu Eskişehirspor'u mağlup ederek Süper Lig'e çıktı. Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesi İzmir'i sevince boğdu.

Göztepe Süper Lig'de

İzmir'in köklü kulüplerinden Göztepe, penaltı atışları sonucu Eskişehirspor'u mağlup ederek Süper Lig'e çıktı. Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesi İzmir'i sevince boğdu.

05 Haziran 2017 Pazartesi 01:01
Göztepe Süper Lig'de

İzmir'in köklü kulüplerinden Göztepe Süper Lig'de. Göztepe, penaltı atışları sonucu Eskişehirspor'u mağlup ederek Süper Lig'e çıktı. Göztepe'nin Süper Lige yükselmesi İzmir'i sevince boğdu.

Antalya'da oynanan maç normal sürede 1-1 sona erdi. Maçın 54. dakikasında Eskişehirspor Ofoedu'nun kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Göztepe Jahovic'in 90+4. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı. Maç berabere tamamlandı ve uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltılara gitti.

Penaltı atışları sonunda Göztepe, Eskişehirspor'u 3-2  mağlup ederek Süper Lig'e yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig Play-Off maçında Göztepe ile Eskişehirspor Süper Lig için karşı karşıya geldi. Hakem Ali Palabıyık'ın yönettiği maç, 1-1 tamamlandı ve uzatmalara gitti. Maçın başında taraftarların meşale yakması nedeniyle görüş mesafesi oldukça azalınca maça başlanamadı. Maç yaklaşık 9 dakika durdu. Sisin dağılması sonrası ise maç tekrar başladı.

Maçsın normal süresi 1-1 sona erdi ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi.

Her iki takımda maça şu 11'lerle başladı:

Eskişehirspor: Boffin, Uğur, Kamil Ahmet, Tarık, Hakan, Hürriyet,  Ofoedu, Hüseyin, Dorukhan, Erkan, Bruno.

Göztepe: Günay, Leo, Tanju, Canberk, Emre Can, Segbefia, Gosso, Halil, Tayfur, Adis, Umut.

Süper Lig'e yükselen Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "İnanılmaz bir mücadele oldu. Eskişehirspor'u da kutluyorum. Çok istiyorduk. Düşünün şimdi İzmir'in halini, İzmir'in buna ihtiyacı var. Allah'a şükür. Güzel bir geceydi, futbol dolu. Mücadele üst seviyede. Onlara da (Eskişehirspor) geçmiş olsun. Ne söylesek onları teselli etmez ama söylememiz gerekiyor, hepimiz kardeşiz. Umarım Türkiye ayakta bu maçı izlemiştir." dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2017 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.