banner24
banner25

Gaziemirliler Kışında Spor Yapıyor

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği spor kurslarına her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 21 branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 dönemi kış spor kurslarına binlerce kursiyer katılıyor.

Gaziemirliler Kışında Spor Yapıyor

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği spor kurslarına her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 21 branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 dönemi kış spor kurslarına binlerce kursiyer katılıyor.

04 Ocak 2020 Cumartesi 11:41
Gaziemirliler Kışında Spor Yapıyor

Geleceğin sporcularını yetiştirmek ve sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla vatandaşların spor yapacağı alanlar inşa eden Gaziemir Belediyesi, düzenlediği spor kurslarıyla da spor severlere destek oluyor. Belediye hem çocukların hem de yetişkinlerin kaliteli ve sağlıklı zaman geçirebilmeleri için spor kursları düzenliyor. 21 farklı branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 kış kurslarına binlerce vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. En küçük kursiyerin 3 yaşında olduğu kurslara katılanlar, üniversitelerin spor akademilerinden seçilen antrenörler eşliğinde spor yapıyor.

TEMELDEN YETİŞİYORLAR 

Belediyenin kursları sayesinde sporla tanışan çocuklar, eğitmenlerin yönlendirmesiyle yeteneklerine en uygun dalda kendini geliştiriyor. Profesyonel spor hocalarından, ilgi duydukları spor dalında temelden başlayarak eğitim alan, sportif becerilerini geliştiren çocuklar ve gençler hayalindeki sporcuların yolundan yürüyor.
Belediyenin kurslarında spor yaparak eğlenceli vakit geçiren çocuk kursiyerler sosyal, fiziksel ve psikolojik olarak daha güçlü hale geliyor. Spor yaparak sağlıklı yaşamla tanışan çocuklar, kötü alışkanlıkların pençesine düşmekten de kurtuluyor. Kursiyerler spor sayesinde disiplin kazanırken özgüvenleri de gelişiyor.

HER YAŞA UYGUN KURS 

Erişkinlere yönelik spor branşlarında ise halkın spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlanıyor. Belediyenin kurslarına katılan kursiyerler spor yaparak dinç ve dinamik görünüm kazanıyor, gündelik yaşamın getirdiği stresten kurtuluyor. Kurslar sayesinde yeni arkadaşlar da kazanan yetişkin kursiyerler sosyalleşmenin mutluğunu yaşıyor.
Belediyenin spor hizmetleri kapsamında Ata Evi’ üyelerine de özel olarak spor programı uygulanıyor. Hazırlanan rehabilitasyon programıyla haftada iki gün spor yapan üyeler, azalan vücut dengelerine yeniden kavuşuyor. Yaş almış vatandaşlar, direnç egzersizleri sayesinde kas gruplarını ve fiziki yapılarını güçlendiriyor.

6 MERKEZDE 21 SPOR KURSU  

Mustafa Kemal Atatürk Çok Amaçlı Spor Salonu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, ESBAŞ Spor Salonu, İlçe Stadı, Atatürk Kültür Merkezi, Sevgi Mahallesi Spor Tesisi’nde düzenlenen spor kurslarında basketbol, voleybol, kickboks, karate, güreş, halk dansları, tekvando, atletizm, cimnastik, badminton, hentbol, bale, boccia, okul öncesi hareket eğitimi, aerobik, pilates, futbol, satranç, yoga, masa tenisi ve rehabilitasyon cimnastiği dallarında eğitim veriliyor.
Kurslardan yararlanmak ve kursların detayları öğrenmek isteyenler, Gaziemir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ya da 999 0 251 numaralı telefonu arayıp 1210 dahilisini çevirerek bilgi alabiliyor.
Kurslarda verilen hizmet kalitesini arttırmayı ve kursların sürekliliğini sağlamayı amaçlayan belediye; kursa kayıt yaptıran vatandaşların aidiyet duygusunun artması ve kursa katılımın devamlılığının sağlanması için kursiyerlerden günlük 66 kuruşluk ücret alıyor.

Son Güncelleme: 04.01.2020 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.