banner24
banner25

Galatasaray'ın Yeni İç Saha Forması Tanıtıldı

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon iç saha forması tanıtıldı.

Galatasaray'ın Yeni İç Saha Forması Tanıtıldı

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon iç saha forması tanıtıldı.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 23:03
Galatasaray'ın Yeni İç Saha Forması Tanıtıldı

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon iç saha forması tanıtıldı. Tanıtımı yapılan yeni forma, Galatasaray tarafından önümüzdeki sezonda iç saha maçlarında kullanılacak. Galatasaray forma tanıtımını yaptı. Nike, Galatasaray'ın klasik parçalı forma tasarımı ile modern ve sofistike detayların buluştuğu yeni iç saha formasının tanıtımını yaptı.

GELENEKSEL PARÇALI FORMA

Galatasaray'ın yeni iç saha formasının ön bölümünde, sağ tarafta sarı, sol tarafta ise kırmızı renk kullanılıyor. Forma, Galatasaray'ın geleneksel parçalı tasarımına sahip. Forma, sarı kırmızılılzr tarafından, 2017-2018 sezonunda iç saha forması olarak kullanılacak. Formada, modern V yaka kullanıldı.

MODERN GÖRÜNÜM

Galatasaray'ın yeni iç saha formasının tasarımda bulunan göğüs bandı, formaya modern bir görünüm katıyor. Çarpıcı diyagonal şekiller ile bir araya gelen göğüs bandıyla sağlanan birliktelik, Avrupa'da en başarılı Türk takımı olan Galatasaray'ın mirasını ve zengin tarihini kutlarken, aynı zamanda, Avrupa ve Asya'yı bir birine bağlayan İstanbul'un kültürel kesişmelerini de temsil ediyor.

Kit, oyuncu hareket ettiği zaman uzayan tasarıma sahip turuncu şeritli kırmızı şort, üzerinde çizgisel grafik bulunan kırmızı çoraplar ile tamamlanıyor.

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon kullanacağı iç saha forma kiti, ilk kez Galatasaray'ın Alanyaspor'la karşı karşıya geleceği maçta giyilecek.

YENİ TEKNOLOJİ

Nike tarafından bugüne kadar geliştirilen en ileri teknoloji kullanılarak hazırlanan forma kiti, yeni Aeroswift teknolojisiyle, yüzde 10 daha hafif ve önceki formalara nazaran yüzde 50 daha esnek olarak tasarlandı.

Formalar, yeni yüksek performansa sahip iplikler sayesinde, teri ciltten yüzde 20 daha hızlı emiyorken, yüzde 25 daha hızlı kuruma özelliğine sahip. Tek ve çift ilmeklerin birleştiği yeni bir dikim tekniği ile hazırlanan forma ve şortlar, daha iyi nefes alma özelliğine de sahip.

Son Güncelleme: 24.05.2017 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.