banner24
banner25

Fenerbahçe İnter'li Barbosa İle İlgileniyor

Yeni sezona iyi bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe golcü arayışlarını hızlandırdı.

Fenerbahçe İnter'li Barbosa İle İlgileniyor

Yeni sezona iyi bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe golcü arayışlarını hızlandırdı.

20 Temmuz 2017 Perşembe 21:10
Fenerbahçe İnter'li Barbosa İle İlgileniyor

Yeni sezona iyi bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe golcü arayışlarını hızlandırdı. Birçok golcü futbolcu ile ilgilenen Fenerbahçe, İtalya Serie A takımlarından İnter forması giyen Gabriel Barbosa ile ilgileniyor.

Golcü futbolcu arayışında Lucas Peres, Zapata ve Bony gibi birçok futbolcu ile ilgilenen sarı lacivertli ekip rotayı İtalya'ya kırdı.

BARBOSA İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ

İtalya basınına göre Fenerbahçe, İnter kulübüne Gabriel Barbosa için kiralama teklifi verdi. Alınan bilgiye göre ünlü İtalyan kulubü İnter bu teklife olumlu yaklaştı. Futbolcunun kararına göre bu transferin şekillenceği belirtiliyor.

Gabriel Barbosa Almeida'ya 'Gabigol' diyorlar. Brezilya'da ise yeni Neymar olarak gösterilen yıldız futbolcu,1996 Brezilya doğumlu. Efsane futbolcular Pele ve Neymar gibi Santos kulübünden yetişen golcü futbolcu, 2012 yılında profesyonel oldu.

Santos takımında 145 maçta 52 gol atma başarısı gösterdi. 30 Milyon Euro transfer bedeli ile Santos'tan İnter'e transfer oldu.

LAS PALMAS VE PORTO'DA PEŞİNDE

Las Palmas ve Porto takımlarının da transfer listesinde bulunan yıldız futbolcu, Fenerbahçe’nin teklifi ile ilgili kararı merakla bekleniyor.

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe, forvet transferi için Belçikalı golcü futbolcu Michy Batshuayi'ye teklif yaptı. 4 Milyon Euro tutarındaki bu teklife 23 yaşındaki genç futbolcudan olumsuz yanıt geldi.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de şampiyon olan Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan futbolcu Fenerbahçe'nin teklifini reddetti.

Diego Costa'nın Chelsea takımından ayrılmak üzere olması da Batshuayi'nin bu transfer teklifine olumsuz yanıt vermesinde büyük rol oynadığı bildirildi. 4 Milyon Euro teklifine olumsuz yanıt veren futbolcu önümüzdeki sezonda Chelsea takımında daha fazla forma bulma düşüncesinde.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.