banner24
banner25

Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım'la Sözleşme Yeniledi

Fenerbahçe, iç transfer çalışması kapsamında Hasan Ali Kaldırım'la sözleşme yeniledi.

Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım'la Sözleşme Yeniledi

Fenerbahçe, iç transfer çalışması kapsamında Hasan Ali Kaldırım'la sözleşme yeniledi.

17 Haziran 2017 Cumartesi 19:32
Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım'la Sözleşme Yeniledi

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, bir yandan dış transferleri yürütürken bir yandan da bünyesindeki futbolcular ile sözleşmelerini uzatma çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe bu kapsamda, iç transfer çalışması kapsamında Hasan Ali Kaldırım'la sözleşme yeniledi.

HASAN ALİ KALDIRIM'IN SÖZLEŞMESİ 3 YIL UZATILDI

Fenerbahçe'nin başarılı genç futbolcusu Hasan Ali Kaldırım ile sözleşmesini uzattığı yönündeki haber kulüp tarafından da resmi olarak açıklandı. Böylece Hasan Ali Kaldırım 3 yıl daha Fenerbahçe forması giyecek.

Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Hasan Ali Kaldırım ile olan sözleşmenin 3 yıl uzatıldığı belirtildi. Hasan Ali Kaldırım'ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan imza töreninde sözleşmesini uzatan mukaveleyi imzalayacağı belirtildi.

31 MATIS'TA SÖZLEŞMESİ SONA ERMİŞTİ

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ın kulüple olan sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona ermişti. Hasan Ali kaldırım'ın adı bir dönem Galatasaray ile de anılmıştı.

"HASAN ALİ KALDIRIM İLE YENİ SÖZLEŞME İMZALANMASI KONUSUNDA ANLAŞMA SAĞLANDI"

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2012-2013 futbol sezonundan bu yana futbol takımımız formasını başarıyla ve özveri ile terleten futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım ile yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşma sağlandı. Futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesi üç yıl uzatılmıştır. İmza töreniyle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır.

Hasan Ali Kaldırım'la imzalanan yeni sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz."

Son Güncelleme: 17.06.2017 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.