banner24
banner25

Çeşme'de Yelken Yarışları Sürüyor

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından organize edilen Optimist-Optimist Junior, Laser Standart-Laser 4.7 ve Laser Radial sınıflarındaki yarışlar, İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Çeşme'de Yelken Yarışları Sürüyor

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından organize edilen Optimist-Optimist Junior, Laser Standart-Laser 4.7 ve Laser Radial sınıflarındaki yarışlar, İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleştiriliyor.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 22:20
Çeşme'de Yelken Yarışları Sürüyor

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından organize edilen Optimist-Optimist Junior, Laser Standart-Laser 4.7 ve Laser Radial sınıflarındaki yarışlar, İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleştiriliyor. TYF tarafından düzenlenen 'Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası' yarış heyecanı devam ediyor. Ilıca Körfezi'nde yapılan yarışlarda 370 sporcu zirveye çıkmak için yarışıyor.

YELKEN YARIŞLARI ÇEŞME'NİN İDEAL RÜZGÂR ORTAMINDA DÜZENLENİYOR

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, yarışların yelken sporu için Çeşme'nin ideal rüzgâr ortamında gerçekleştiğini kaydetti. Akdurak, "Gençlik Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç'ın desteği ile  Paşalimanı Gençlik ve Spor Bakanlığı tesislerinde düşük maliyetle konaklama olanağı bulan birçok kulüp yarışlara katılma imkânına sahip oldu. Bu sayede Türkiye'nin her yerinden gelen sporcu sayısının artmasından dolayı Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

YELKENDE BİR SONRAKİ ULUSAL YARIŞ EKİM AYINDA BODRUM'DA YAPILACAK

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, organizasyonun başından sonuna kadar destek veren İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile yarışlara ev sahipliği yapan Çeşme Yelken Kulübü yönetimine, tesisleri yarışlara hazır hale getiren kulüp sponsorlara teşekkür etti.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN YELKEN SPORCULARI KATILIYOR

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen ulusal yelken yarışlarının sonuncusu, önümüzdeki Ekim ayında Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak'ta düzenlenecek.

Çeşme'nin ideal rüzgâr ortamında düzenlenen yarışlara Türkiye'nin dört bir yanından sporcular katılıyor. Yelken sporcuları, düzenlenen yarışlarda dereceye girmek için kıyasıya yarışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.