banner24
banner25

Bu Yaz Çocuklar Çok Eğlenecek

Karşıyaka Belediyesi, eğitim-öğretim yılının tamamlanması sonrası, çocukları sporla buluşturmak için hazırlıklarını tamamladı.

Bu Yaz Çocuklar Çok Eğlenecek

Karşıyaka Belediyesi, eğitim-öğretim yılının tamamlanması sonrası, çocukları sporla buluşturmak için hazırlıklarını tamamladı.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 17:09
Bu Yaz Çocuklar Çok Eğlenecek

Karşıyaka Belediyesi, eğitim-öğretim yılının tamamlanması sonrası, çocukları sporla buluşturmak için yaz spor okulları hazırlıklarını tamamladı.

Yüzme, judo, tenis ve okçuluk gibi spor branşlarında düzenlenecek olan yaz spor okullarına kayıtlar başladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Bu yaz tatilinde, yüzlerce çocuğumuza nitelikli zaman geçirme olanağı sunacağız" diye konuştu.

AÇILIŞ HAZİRAN'DA

Çocuklara spor alışkanlığı edindirmek ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, önümüzdeki Haziran ayında yaz spor okullarını başlatıyor.

Yaz spor okullarındaki bazı branşlarda yetişkinlere de hizmet verilecek. Spor okulları kapsamında, voleybol, basketbol, masa tenisi, yüzme, latin dansları, kort tenisi,  bale, futbol, kano, judo, cimnastik ve okçuluk kursları faaliyete geçecek. Verilecek olan eğitimler, 10 farklı tesiste gerçekleştirilecek.

KAYITLAR SÜRÜYOR

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yaz spor okullarına katılmak için kayıtlar, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu'nda devam ediyor. Vatandaşlar ayrıca belediyenin internet sitesine girerek de yaz spor okullarıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Belediyenin yaz spor okullarını değerlendiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çocukların ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimi için sporu çok önemsediklerini belirterek, "Spor ile iç içe bir nesil yetiştirmek için uğraş veriyoruz. Yaz döneminde z açacağımız kurslar ile ekonomik şartlarda, modern ve güvenli ortamlarda spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımız bu kurslarda paylaşmayı, takım ruhunu, spor ahlakını ve kültürünü öğrenecekler" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.05.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.