banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Bornova Becker Spor'u Süper Lig'de Ceyhun Yıldızoğlu Çalıştıracak

İzmir'i, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde temsil edecek olan Bornova Becker Spor'u, Süper Lig'de tecrübeli antrenör Ceyhun Yıldızoğlu çalıştıracak.

Bornova Becker Spor'u Süper Lig'de Ceyhun Yıldızoğlu Çalıştıracak

İzmir'i, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde temsil edecek olan Bornova Becker Spor'u, Süper Lig'de tecrübeli antrenör Ceyhun Yıldızoğlu çalıştıracak.

11 Haziran 2017 Pazar 17:44
Bornova Becker Spor'u Süper Lig'de Ceyhun Yıldızoğlu Çalıştıracak

İzmir'i, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde temsil edecek olan Bornova Becker Spor'u, Süper Lig'de tecrübeli antrenör Ceyhun Yıldızoğlu çalıştıracak.

Büyük bir başarıya imza atarak bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig'e yükselen Bornova Becker Spor, antrenörlük için tecrübeli teknik adam Ceyhun Yıldızoğlu ile anşaşma sağladı.

Başarılı teknik adam Ceyhun Yıldızoğlu, Türkiye Kadın Milli Basketbol Antrenörlüğü görevinin yanı sıra, Galatasaray, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Botaş Spor gibi büyük takımları çalıştırmıştı. Görev yaptığı klüplerde büyük başarılara imza atan Ceyhun Yıldızoğlu, yetiştirdiği yıldız basketbolcular ile de adından sıkça söz ettirmiş bir teknik adam.

Yıldızoğlu'nun resmi sözleşmeyi imzalamak üzere önümüzdeki hafta içinde İzmir'e geleceği belirtildi.

VOLKAN KEBİR: YILDIZOĞLU'NA GÜVENİMİZ TAM

Bornova Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir
, yeni sezonun ilk imzasını atacaklarını ve bunun kulüp adına hayırlı olacağına inandığını söyledi. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu'nun gerek tecrübesi gerekse kişiliği ile basketbol camiası için oldukça önemli bir isim olduğunu aktaran Kebir, "Bugüne kadar sayısız başarıya imza atmış olan, oldukça büyük klüplerin çatısı altında görev yapmış olan hocamızla yeni sezon için anlaştık. Kulübümüzü kendisine emanet etmiş olmanın verdiği güvenle Süper Lig'de hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Süper Lig için atacağımız ilk imzanın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

"İZMİR'DE KADIN BASKETBOLUNU KALKINDIRMAK İSTİYORUZ"

Yapılan anlaşmanın sadece Bornova Becker Spor için değil aynı zamanda İzmir içinde büyük bir adım olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Volkan Kebir, atılan bu adımın İzmir'de kadın basketbolu için uzun vadede yapılacak olan atılımların başlangıcı olduğunu kaydetti.

Amaçlarının kadın basketbolcu yetiştirmek ve İzmir'i kadın basketbol dalında kalkındırmak olduğunu ifade eden Başkan Volkan Kebir, "Ümit ediyoruzki İzmir, kadın basketbolcular konusunda bir alt yapı cenneti olacak. Bu amaçla, tesisi ve sporcusuyla Bornova idol kent haline gelecek. Beş yıllık iyi planlanmış bu vizyon hareketi ile İzmir'deki kitleleri bu amaç doğrultusunda biraraya getirmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.