banner24
banner25

Beşiktaş'ın Yeni Hedefi Alvaro Negredo

Siyah beyazlılar, golcü futbolcu arayışlarını sürdürürken rotayı Alvaro Negredo'ya çevirdi.

Beşiktaş'ın Yeni Hedefi Alvaro Negredo

Siyah beyazlılar, golcü futbolcu arayışlarını sürdürürken rotayı Alvaro Negredo'ya çevirdi.

20 Temmuz 2017 Perşembe 01:17
Beşiktaş'ın Yeni Hedefi Alvaro Negredo

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonda da ipi şampiyon olarak göğüslemek ve Avrupa arenasında da başarılı olmak istiyor. Siyah beyazlılar, golcü futbolcu arayışlarını sürdürürken rotayı Alvaro Negredo'ya çevirdi.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Middlesbrough forması giyen yıldız futbolcu için İspanyol kulübü Valencia ile görüşmelere başlayacak. Satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi yapacak olan siyah beyazlı kulübün, İspanyol futbolcudan olumlu sinyal aldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ KADROSUNU TAKVİYELERLE GÜÇLENDİRMEK İSTİYOR

Yeni sezonda da şampiyonluğu kimseye kaptırmak istemeyen Beşiktaş, şampiyon kadrosunu takviyeler ile güçlendirmek istiyor. Beşiktaş'ın gözüne kestirdiği yıldız golcü, geçen sezon kiralık olarak Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough formasını giydi. Premier ligde geçen sezon Middlesbrough forması ile 34 maça çıkan yıldız futbolcu, 9 kez topu ağlarla buluşturdu. Bonservisi elinde bulunan İspanya La Liga ekiplerinden Valencia, Negredo için 2015 yılında Manchester City'e bonservis bedeli olarak 28 Milyon Euro ödemişti.

İspanyol golcünün Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

SALİH ÖZCAN İLE İLGİLENDİĞİ İDDİASI

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden siyah beyazlı ekibin, gelecek vaad eden isimlerden biri olan Salih Özcan ile de ilgilendiği bildirildi. Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln takımında forma giyen 19 yaşındaki genç futbolcu Salih Özcan Beşiktaş'ın radarına girdi. 1,82 boyunda olan futbolcu için Beşiktaş'ın Köln yöneticileri ile görüşmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.