banner24
banner25

Baykalmış’tan destekleri için Cihan Aktaş’a Kızılay hatırası hediyesi

Baykalmış’tan destekleri için Cihan Aktaş’a Kızılay hatırası hediyesi

21 Mayıs 2021 Cuma 12:01
Baykalmış’tan destekleri için Cihan Aktaş’a Kızılay hatırası hediyesi

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımlara katkıda bulunan Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş’a, hatıra olması için Kızılay radyosu hediye etti. Hediye takdimine Buca Belediye Başkanı Erhan Kılınç ve Dinamik Grup Başkanı iş insanı Emre Sarıgedik de eşlik etti.

Misli.com 3'üncü Lig Play-Off yarı final serisinde, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Bucaspor 1928 karşılaştı. Bucaspor 1928, rakibini eleyerek adını finale yazdırarak İzmir’de yüzleri güldürdü.

Heyecan dolu geçen maçı, Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış da izledi. Başarılı iş insanı, Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş’la birlikte maçı takip eden Baykalmış, maç sonu ise, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımlara katkıda bulunan Aktaş’a, hatıra olması için Kızılay radyosu hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.